Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnek fogamzasgatlo tablettat szedni de melyik lenne a megfelelo?
első kérdés: igen, receptre adják, előtte muszáj elmenni nőgyógyászhoz, ne parázz, nem fog megenni
második kérdés: abban jobb, h én pl nem óczkodom a gumitól, de így spontánabb a szex... nekem pl... nem kell az h : jó akkor most szex, hozd a gumit, bontsd ki... jó kibontom én... rendben, ezzel sincs gond, de meg vagyok nélküle :) mindenkinél más.
harmadik : elvileg biztonságosabb, mint az óvszer, ha rendesen van szedve, és a számodra megfelelőt megtalálta neked a dokid, ami több ideig is tarthat, Vele kell megbeszélni
sajnállak.. nem leértékellek... DE DOKIHOZ MINDENKÉPP EL KELL MENNI :) ha ezt nem érted meg, akkor sajnos nem lehet ezt megoldani
minden jót :)
Szia. Én is 15 éves vagyok, most írattam tabit.
Muszáj előtte elmenned nőgyógyászhoz, és csak ő írhatja fel. Ha normális az orvos és figyel rád tényleg, akkor elküld vérvételre, és vizelet vizsgálatra. Aztán eldönti melyik neked a legmegfelelőbb. Ha normálisan használod, nagyon kicsi rá az esélyed, hogy teherbe ess. Nálam mellékhatás csak fejfájás volt az első 1 hétben, és menses után még pár napig pecsételő vérzés. De ezeket az orvos mind elmondja, és a betegtájékoztatóban is benne van.
(Nekem Lindynette20-at írt fel, de nem biztos, hogy neked is ez a legjobb, majd az orvos eldönti)
istenem nem a helyesírásról van szó jahjj :D:D emberek :D:D oktatjátok egymást :D
Megfelelő tabit a doki fogja eldönteni aki majd elküld vérvételre és megállapít mindent és elmond mindent. Majd az első napon( amikor megjön) elkezded szedni és minden oké lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!