Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném ha belém élvezne,de nem akarok terhes lenni. Tippek?
Az első barátommal 4 éve vagyunk együtt.Általában megszakításos módszerrel védekezünk,vagy óvszerrel. Kiszeretnénk próbálni milyen,ha belém élvez. Fogamzásgátlót nem szivesen szednék.
Peteérés után “biztonságosabb”?
Semmi exta a beleélvezés, emiatt nem éri meg kockáztatni. Ha komolyan akarjátok, akkor fogamzásgátló.
De ha már mindenképp hazárdíroztok, akkor spermicid kúp plusz pesszárium, vagy esetleg női óvszer.
Ja és igen petteérés után biztonságosabb de ehhez tényleg megfelelően kell értelmezned a tested jeleit. A menstruáció és a peteérés között általában 11-14 nap telik el. Az ovulációt észreveheted pl úgy, hogy a szokásosnál nedvesebb a hüvelyed esetleg tojásfehérje szerű “folyásod” van. Én általában ezt észre szoktam venni és érezni is szoktam az alhasamban valamicske fájdalmat. Szóval ha ezeket érzed akkor megvolt az ovulációs még 11-14 nap a következő mensi. Ilyenkor mehet nyugodtan a pharmatex, máskor nem ajánlom, hogy azzal védekezzetek mert elég alacsony biztonságot nyújt
(Előző voltam)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!