Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném ha belém élvezne,de nem akarok terhes lenni. Tippek?
Az első barátommal 4 éve vagyunk együtt.Általában megszakításos módszerrel védekezünk,vagy óvszerrel. Kiszeretnénk próbálni milyen,ha belém élvez. Fogamzásgátlót nem szivesen szednék.
Peteérés után “biztonságosabb”?
A megszakítás 30%-os "biztonságot" ad.
Használj pesszáriumot zselével. Az már 60% körül van, tehát dupla olyan biztonságos.
Egy kicsit macerás, de nem hormonos.
Nem akarlak elkeseríteni.
Volt egy kapcsolatom aminél a második vagy harmadik megszakításos módszernél megtörtént a dolog, pedig nem rögtön előtte jöttem ki.
Szóval tényleg lutri.
Ha komolyan gondoljátok akkor talán a spirál a legjobb.
Persze ez a procedúra nem olyan gyors, viszont hosszútávon a legkényelmesebb.
A spirált nem véletlenül adják már szült nőknek.
VESZÉLYES!
Úgy működik, hogy egy állandó gyulladást okoz, ami könnyen vezethet rákhoz is.
Nem kellene használni fiatal korban.
Én csak hallottam rola, hogy van olyan hogy "rézgyöngy". Ami elvileg hormonmentes. Egyszerileg felhelyezendo, és X honapig védelmet nyújt. Tobb részletet férfiként nem olvastam rola, foleg mellékhatásokat mint a 15 írja, úgy hogy ha gondolod nézz utána, vagy kérdezz rá az orvosodnál.
Csak egy tipp.
De önmagában az nem sokat ér!
Használj csak pesszáriumot is mellé!
Az kiváló, csak egy a gond: egy polip csókjától hamarabb megszabadulsz, mint ettől, ha ki akarod szedni.
Nem a legjobb érzés teljes erődből rángatni, hogy végre leszakadjon a nunidról...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!