Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg az első szemtől véd a fogamzásgátló tabletta?
Erről beszélek
Az egyikőtök leharapja a fejem, hogy persze hogy véd milyen hülye vagyok
A másikótok meg lehülyéz, hogy várjak két hetet
Akinek tapasztalata van légyszi az írjon
9-es:
Ne kötekedj már feleslegesen, pláne ha lóf&szt se tudsz.
Sokaknál tök egyértelmű melyik az első nap. Ha pedig pecsétlődés van, akkor azon a napon kell elkezdeni ORVOSOK szerint, függetlenül attól, hogy valójában az még nem első nap.
A megkérdőjelezésedet meg még ennyire se értem... a modern fogalmzásgátlók 99% azt írja, hogy első napon bevéve egyből védett az illető.
Köszönöm
Csak sok helyen olvastam, hogy doki javasolta hogy várjanak egy hónapot
Ezért nem is értettem
Vagy kamuznak vagy ilyen hülye az orvos
Akkor lehetek nyugodt?
#14 olyasmi is van a betegtájékoztatóban "hogy ha a kezelőorvosa másképpen nem rendeli" nem? Nem azért mondta az orvosod mert szponzorálnák a óvszergyártók. Azzal biztos hogy nem ártasz ha még egy hónapig kieg. védekezést alkalmaztok.
Egyébként meg akarod ölni a pillanat varázsát azzal, hogy ezen parázol? Mert most pontosan ezt teszed. Erre az egy hónapra még csak kibírjátok gumival gondolom, utána meg mehet a hadd el hadd.
Szerintem sem én, sem mások, sem az általános betegtájékoztató nem okosabb a kezelőorvosodnál aki ismer, látta a laborleleteidet.
Minek hasznaljak gumit ha ugyis kiszakad XD
Nem veletlen irattam tabit
Soha többet nem teszek itt fel kérdést :D
Valahogy nem érzem a segítő szándékot
"Csak sok helyen olvastam, hogy doki javasolta hogy várjanak egy hónapot"
Azért, mert nehezebb lenne megértenie egy stresszben ülő páciensnek, hogyha elkezdi magyarázni, hogy "ha második nap veszed be, akkor ciklusod 8. napjától vagy védett, ha harmadik nap veszed be, akkor a ciklusod 9. napjától vagy védett, ha negyedik.... ha ötödik... a hatodiktól nem szabad elkezdeni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!