Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az hogy nem hat a fogamzasgatlotabletta?
Figyelt kérdés
Ti irtatok itt, hogy tabletta mellett is teherbe lehet esni, stb. de mikor nem hat rendszeres szedes mellett? Vagy mik azok a tunetek amik arra utalnak hogy hat/nem hat? Pl. Mellnagyobbodas az egyik mellekhatasa, akkor az arra utal, hogy hat?16/L2010. szept. 7. 19:26
1/5 anonim válasza:
Szia!Pl. akkor nem hat 100%-osan a tabi, ha mellette valamilyen szteroid tartalmú gyógyszert szedsz,vagy valami erős antibiotikumot, ezek gyengítik a hatását,de pl. az enyém nem annyira. Vagy pl. akkor,ha nem passzol veled a tabi,mert ez is előfordul.
Én úgy éreztem a hatását,hogy pár hónap alatt 5kg felszaladt, meg egy picit nőtt a mellem,de mindenki más,ha szédülsz tőle,vagy rosszul vagy miatta, akkor menj vissza a dokidhoz és kérj egy másfajta bogyót.
2/5 A kérdező kommentje:
koszi a valaszt :) es azt hogy ha nem passzol a tabi velem, azt hogy lehet tudni?
2010. szept. 7. 20:02
3/5 anonim válasza:
ne beszélj butaságot. én a tabitól gyorsan leadtam vagy5 kg. nem nőtt se a mellem, se a hátsóm, s mégis hat. nem ez a hatás kimutatása. egyszerűen nem száz százalékos, ennyi a válasz. megesik, hogy becsúszik egy nemkívánt terhesség. de megsúgom, hogy mindig kiderül, hogy nem szedte rendesen, meg volt hűlve, olyan gyógyszerreakció lépett fel, ami gyengítette a hatását. ha olyan nőgyógyász írta fel, aki megvizsgált, akkor védnie kell, de akkor is fel kell készülnöd, hogy nem száz százalékos, 0,01 százalékban teherbe eshetsz, HA RENDESEN SZEDED akkor is. és ha csökken a hatása, akkor általában pecsételő vérzés léphet fel
4/5 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok,komolyan felszedtem 5 kg-ot,rám így hatott. Egyébként a pecsételő vérzés jel arra,hogy baj van vele, meg pl. ha szédülsz,fáj a fejed, rossz a közérzeted.
5/5 anonim válasza:
Ha valaki rendesen szedi a gyógyszert és ha pluszban olyan gyógyszert szed, ami gyengíti a hatást de kiegészítő védekezést használ, gyakorlatilag nulla az esélye, hogy terhes lesz. Ha mellékhatások vannak, attól nem csökkent a védelem, ez vonatkozik mind a mellfeszülésre, hízásra..stb. a pecsételő vérzés pedig nem annak a jele, hogy nem véd a gyógyszer, hanem hogy alacsony a hormontartalma az illető számára, de ez legtöbbször magától elmúlik. Akkor nem passzol az illetőhöz a gyógyszer, ha még több levél után is fenn állnak mellékhatások (erős fejfájás, hirtelen hízás) vagy épp akkor jönnek elő. Ha ilyen van, sürgősen jelezni kell az orvosnak és ő majd tudja a továbbiakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!