Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, új kapcsolatnál mennyi idő után engedtétek gumi nélkül?
Figyelt kérdés
1 hónapja vagyok együtt a jelenlegi barátommal (ő a 2. egyébként akivel szex is van). Eddig is szedtem fogamzáságátlót, de Ő is meg én is úgy gondoltuk, hogy az elején inkább használjunk gumit.
Ti mennyi ideig vártatok amíg engedtétek gumi nélkül a srácnak?
2021. dec. 29. 10:57
2/8 anonim válasza:
Ha csak a gyerekáldástól tartasz, akkor akár azonnal engedheted; a fogamzásgátló tabletták megbízhatóak. Viszont a nemibetegség nem móka, mielőtt gumi nélkül csináljátok menjetek el együtt szűrésre. Az jó, hogy már egy hónapja együtt vagytok, mert sok betegséget csak 3-4 hét után lehet kimutatni. Amikor aztán ott van a papír, hogy egészségesek vagytok, nincs már mi visszatartson
5/8 anonim válasza:
mert ha 2 honapig varsz akkor szerinted a nemibetegseg aztmondja hogy megszunik letezni mert csak 2 honap utan csinaljatok gumival? ha 5 evig varsz, de nemibeteg valamelyikotok, akkoris megfogjatok fertozni egymast
7/8 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy a gumi se ment meg minden betegségtől...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!