Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Óvszerrel kapcsolatban kérhetek segítséget?
Szóval egy szűz lány vagyok, és holnap felmegyek az egyik nagyon jó barátomhoz. Beszéltünk korábban róla, hogy ő is velem tudná elképzelni az elsőt, és én is bízom benne eléggé, kívánom, és szeretem is őt.
Szeretném meglepni egy szex-szel, és ehhez venni óvszert.
Az egyik kérdésem az lenne, hogy ez méretre van tervezve? Átlagos nagyságú a pénisze.
A másik pedig, hogy hogyan kell felhelyezni? Még kisebb koromban láttam erről egy oktató videót, de szeretnék tapasztalatot olvasni.
Vannak különböző méretek vastagság alapján. A drogériákban kaphatóak közül a többség hasonló méretű. Ha valamelyik végletre van szükség azt többnyire szex shopból lehet beszerezni.
Annyiban kérdéses lehet az óvszer választás, hogy azért a többségnek van egy preferált márka/típus ami kényelmesebb. Viszont a nagy márkák sima változataival nem hiszem hogy mellélőnél.
Felhelyezés igazából nem bonyolult. A végét össze kell csípni hogy ne maradjon levegő és úgy kell legörgetni a péniszen. Elsőre azért szerintem jobb ha ezt a fiúra bízod.
Ha esetleg lenne még kérdéses privátban szívesen válaszolok
Azt sem árt tudni, hogy nics 100%-os védekezés.
Óvatos vagy, ez jó.
Tetszik, hogy örömöt akarsz vele szerezni.
Képes vagy már kezelni nem várt következményeket is?
Vagytok olyan erős kapcsolatban, hogy együtt hordozzatok felelőséget?
Köszönöm a Te válaszodat is. Nagyon sokat gondolkodtam ezen, és elég érettnek érzem magam. Bízom ebben a fiúban, és szeretjük egymást. Biztos vagyok benne, hogyha baj lenne, ott volna mellettem.
Tudom, hogy a szex óriási felelősséggel jár.
Örülök, hogy leírtad ezeket a dolgokat, mert ha nem pont nekem, de esetleg másnak még hasznos lehet.
Köszönöm, hogy időt szántál ennek a haszontalan válasznak
a megírásához! Valami érdembeli dolgot hozzá tudsz fűzni?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!