Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tehetek most, hogy ott hagytam?
Figyelt kérdés
Véletlenül otthagytam egy másik városban, ahol lakom a gyógyszerem, és nem tudom pótolni, mert itthon nincs plusz adagom. Azt szeretném megkérdezni,hogy ha emiatt vasárnap és hétfőn nem tudom bevenni a gyógyszert, akkor attól érdemes bevennem majd kedden vagy szerdán, nagyon megzavarhatja a ciklusom?2010. szept. 5. 20:57
1/5 anonim 

válasza:

szerintem vedd be de csak napi 1et ne akard pótolni a kimaradottakat
nincs orvos ott hogy felírjon másikat?
2/5 anonim 

válasza:

Hányadik héten vagy most a tablettával?
A tájékoztató azt írja,hogy ha több tablettát nem vesz be az ember,akkor keresse fel az orvosát.Ezt ajánlom én is.Mielöbb dokit!Az viszont biztos,hogyha továbbra is szeded,akkor ebben a hónapban védekezzetek gumival is.
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, a védelem természetesen így elszáll azt tudom, csak azt nem akarom, hogy nagyon a ciklusomba bezavarjon. a doki csak csütörtökön fogadna sajnos de addig talán újra tudnám szedni. köszi a válaszokat
2010. szept. 5. 23:27
4/5 anonim 

válasza:

Nem akarlak ijesztgetni,de sajnos fontos,hogy hányadik héten vagy?
5/5 A kérdező kommentje:
az első heti adagomat szedtem be 3 fázisút szedek
2010. szept. 7. 10:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!