Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ovszer bent tud maradni? Bovebben lent
Figyelt kérdés
szal felul voltam szeretkezes kozben es ovszerrel csinaltuk.amikor le szaltam az ovszer el vol tunve.Bennem maradt!!!nem tudom hogyan es mikor a de alig tudta a parom ki szedni...de addig nem ment el a parom...akkor nem lehetek terhes ugye?2010. szept. 5. 20:10
1/7 anonim 

válasza:

igen, bent tud maradni. már velem is előfordult. ha tényleg nem ment el (még előtte sem), akkor nem lehetsz terhes
3/7 anonim 

válasza:

bennem is bennem maradt már, persze nem vettük észre, a párom elment, és mehettünk esemény utániért..-.- egyébként ha tényleg nem ment el benned, nem lehetsz terhes.
4/7 anonim 

válasza:

Bent tud maradni. Terhes meg lehetsz, hiszen érintéssel szaporodunk.
5/7 anonim válasza:
Ha benned maradt akkor miért kérded hogy bent maradhat-e? Ha nem maradhatna bent akkor benned sem maradt volna...
6/7 anonim 

válasza:

bennem is maradt már
sztem a párod figyeljen h mikor kiveszi a kotonnal eggyütt húzza ki
7/7 A kérdező kommentje:
koszonom mindenkinek a valaszokat
2010. szept. 6. 10:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!