Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felhívtam a Kútvölgyit mert spriált akartam felrakatni és adtak időpontot de az orvos viccesen megkérdezte hogy miért nem szülök inkább. Most komolyan ez a módi?
Nem kamu kérdés és nem is akarok vele felesleges vitát indítani.
velem történt délelőtt, ha nem hallottam volna a két fülemmel én sem hiszem el.
Mellé persze a szokásos kioktató , leszarom lekezelő hangnem.
25/n
Ki volt, komolyan érdekelne?!
Saját tapasztalataim szerint Varga Anikó csak hentes, mészáros munkakörben lehet értékelhető, és ő az egyetlen nő a rendelésen.
Ezzel szemben a Szent János Kórház szülészete kifogástalan!
Velem is volt ilyen többször is, legutóbb mikor spirált szerettem volna, kb ugyanez a szöveg. Megmondtam a dokinak, hogy nem szülök, mert soha nem akarunk gyereket a férjemmel, akivel még alig házasodtunk össze ( szintén 25 éves voltam akkor), és ez magánügy. Mivel nincs szó konkrét terhességről, ezért rá mint orvosra sem tartozik. Közöltem, hogy másik orvost keresek aki tiszteletben tartja az orvos-beteg határokat. Köpni nyelni nem tudott, én közben felálltam és kisétáltam.
Keress másik dokit, ha nem akarod évekig ezt hallgatni. Sokáig jártam sztkba fiatalabb koromban 19-25 éves korom közt. Majdnem mindig rákérdeztek mikor szülök, ez csak a legutolsó volt. Qurvára meguntam.
Azóta magándokihoz járok, soha nem firtatta a dolgot, nem ítélkezett, azzal foglalkozott amiért odamentem. Már a sterilizációt is megemlítettem neki, hogy 4+ év múlva esedékes, mert betöltöm a 40-et. De erről majd akkor beszélünk. 35/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!