Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyi idő után véd?
Figyelt kérdés
jangee fogamzásgátló tablettát szedek 20 napja. már védett vagyok?vagy mikortól leszek? az van ráírva h már elsö naptol fogva, de ez hülyeség.2010. szept. 4. 19:59
1/10 anonim 

válasza:

"az van ráírva h már elsö naptol fogva, de ez hülyeség."
Nyilván csak kamu dolgokat írnak a dobozra.
2/10 anonim 

válasza:

vigyázz vele, hülyeség ellen a 20. napon sem véd
3/10 anonim 

válasza:

szerintem inkább válaszd a pajzs technológiát. a bácsi a tévében azt mondta, az tuti véd mindentől.
4/10 anonim válasza:
Mik a tapasztalataid a Jangee val kapcsolatban?
5/10 A kérdező kommentje:
vannak tüneteim de hogy hogy mik? mikre gondolsz pontosabban?
2010. szept. 5. 07:14
6/10 anonim válasza:
hiztál tölle?
vagy pattanásosodtál?
valami mellékhatás jelentkezett?
7/10 A kérdező kommentje:
hányinger szédülés fejfájás volt asszem pattanásosodtam még azt ennyi
2010. szept. 5. 16:25
8/10 anonim 

válasza:

FELHÍVÁS!!!!: csajok...a legbiztosabb, ha vártok egy hónapot, és a következő menstruáció utántól védve vagytok...de ezt a nődoki is tuti elmondja...
22L
9/10 anonim 

válasza:

FELHÍVÁS! Baszott sok hülye van itt!
10/10 anonim válasza:
Az én dokim azt mondta amit felírt tabi 1 hét után hat. Ugyan ez volt a betegtájékoztatón. Be is tartottam és semmi problémám nem is lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!