Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Noriel fogamzásgátlót kezdtem el szedni. Valójában mikortól véd?
A betegtájékoztató szerint ha a menzesz 5. napján kezdem akkor 7 nap múlva védett vagyok. A párom most pénteken jön, ha már az aznapi tablettát bevettem már csak 3 fog maradni (21 napos)
Már védett vagyok akkor, vagy meg kell várni míg a másik levelet elkezdem?
Nekem is azt mondta, de akkor a betegtájékoztatón miért 7 nap van írva?
Az inzulinrezisztencia és a pco miatt nincs sok esélyem a teherbe esésre így se, azonban biztosra megyünk a tablettával azért.
Köszi a kedves választ!
Én is ezen gondolkodtam, de jobb biztosra menni igazából mert nem hiányzik most gyerkőc:D
Az 5. Válaszadónak
Kedves idegen! Nem, nem attól híznak el a nők, mint egy tehén, főleg hogy a manapság forgalomban lévő tabletták alacsony hormontartalmúak már. Megfelelő étkezés mellett senki se hízik semmitől sem, inkább a fehérlisztet és a cukrot mondanám sokkal egészségtelennek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!