Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
56mm-es átmérűjű óvszer átlagos, másnak is szűk?
Eddig Durexet használtam, névleges átmerő 56mm. Korábban is gondolkodtam azon, hogy nem e szűk az óvszer. Nem vagyok nagyon tapasztalt a témában, elviselhető ez a méret, de azért közel sem komfortos. Az egészben azt furcsálom, hogy a mérettáblázatok szerint nekem vastag a péniszem, de én közel sem tartottam eddig annak. :D Igazából hosszra 15 cm körül vagyok, a kerülete viszont 150 mmhez közelít, amihez elvileg lényegesen nagyobb óvszer a javasolt. Alapból az 56-os is feljön, rajta is marad, de azért nem az egész péniszemet fedi le.
Másnak van hasonló tapasztalata? Érdemes kipróbálni mondjuk a szexshopban kapható mysize óvszereket?
Jah, bocs, kicsit tévedtem , méreteket illetően picit másra emlékeztem. Nah, de lány vagyok, sorry :-)
Belinkelek egy oldalt, itt tudod ellenőrizni, melyik a Te méreted, és aszerint tudsz vásárolni.
#4-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!