Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hallodtam hogy van spirál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hallodtam hogy van spirál amit gyereszülés elött lehet feltetettni. Igaz?

Figyelt kérdés
Mert anyumnak is van de persze az csak 2 gyerek után engedélyezett... vagy valami kényelmes fogamzásgátlást tudtok nekem ajánlani? Gyogyszert nem szeretnék sem ovszert :S
2010. szept. 3. 19:25
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
52%
spirált azért teszik be hogy ne legye gyerekszülés.. nemtudom ki akarja gyerekszülés előtt feltenni...
2010. szept. 3. 19:27
 2/20 anonim ***** válasza:
52%
ja már értem mire gondolsz. beteszed, majd kiveszed, szülsz és visszateszed.
2010. szept. 3. 19:28
 3/20 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, csak olyan nőknek helyezik fel akik már szültek.
2010. szept. 3. 19:30
 4/20 A kérdező kommentje:
A spirált azért teszik fel hogy ne legyen szülés...de spirált akkor tesznek fel ha már 2 gyerekszülésen tul vagy! de én olyat keresek amit szülésnélkül lehet felhelyeztettni 22/L és kb 5 évig van fenn egy spirál és utánna már jöhet a gyerek...
2010. szept. 3. 19:30
 5/20 anonim ***** válasza:
A sprált nem ajánlják majd. Én gyógyszereztem, de nagyon csúnya vége lett, most óvszerezünk, nincs ezzel baj, de uncsi :), és most ennek a hüvelygyűrűnek nézegettem utána, nem lehet rossz. A módszerek még kombinálva jók: hab/krém/kúp, Billings módszer, Oliganus, hőmérőzés, megszakított közösülés, pesszárium, stb... De csak mobinálva!! Én legalább is csak úgy merném.
2010. szept. 3. 19:35
 6/20 anonim ***** válasza:

Nem 2 gyerekszülésen kell túllenni, elég csak 1.

egyébként a kérdésedre válaszolni nem tudok.

2010. szept. 3. 19:36
 7/20 anonim ***** válasza:
Miért nem egy nőgyógyászt kérdezel meg? Lehet, hogy értelmesebb válaszokat kapsz egy orvostól!
2010. szept. 3. 19:36
 8/20 anonim ***** válasza:
Szia! Hát ez engem is érdekelne. Elvileg már van ahol felteszik és én is ilyet szeretnék, de csak hormonmenteset.
2010. szept. 3. 19:39
 9/20 anonim ***** válasza:
Ugyan ezen gondolkodtam én is, a spirálon...de még nem szültem. Felhívtam a nőgyógyászt, hogy lehetséges e valamilyen megoldás, és azt mondta, hogy normál esetben nem helyeznek fel semmilyen spirált annak aki még nem szült. Ha lenne valamilyen felhelyezhető fogamzásgátló eszköz engem is érdekelne.
2010. szept. 3. 19:40
 10/20 anonim ***** válasza:
Mindjá megkeresem azt a kérdést, egy nő írta, akinek nincs gyereke, de spirálja van.
2010. szept. 3. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!