Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hallodtam hogy van spirál amit gyereszülés elött lehet feltetettni. Igaz?
Figyelt kérdés
Mert anyumnak is van de persze az csak 2 gyerek után engedélyezett... vagy valami kényelmes fogamzásgátlást tudtok nekem ajánlani? Gyogyszert nem szeretnék sem ovszert :S2010. szept. 3. 19:25
1/20 anonim 

válasza:

spirált azért teszik be hogy ne legye gyerekszülés.. nemtudom ki akarja gyerekszülés előtt feltenni...
2/20 anonim 

válasza:

ja már értem mire gondolsz. beteszed, majd kiveszed, szülsz és visszateszed.
3/20 anonim 

válasza:

Én úgy tudom, csak olyan nőknek helyezik fel akik már szültek.
4/20 A kérdező kommentje:
A spirált azért teszik fel hogy ne legyen szülés...de spirált akkor tesznek fel ha már 2 gyerekszülésen tul vagy! de én olyat keresek amit szülésnélkül lehet felhelyeztettni 22/L és kb 5 évig van fenn egy spirál és utánna már jöhet a gyerek...
2010. szept. 3. 19:30
5/20 anonim 

válasza:

A sprált nem ajánlják majd. Én gyógyszereztem, de nagyon csúnya vége lett, most óvszerezünk, nincs ezzel baj, de uncsi :), és most ennek a hüvelygyűrűnek nézegettem utána, nem lehet rossz. A módszerek még kombinálva jók: hab/krém/kúp, Billings módszer, Oliganus, hőmérőzés, megszakított közösülés, pesszárium, stb... De csak mobinálva!! Én legalább is csak úgy merném.
6/20 anonim 

válasza:

Nem 2 gyerekszülésen kell túllenni, elég csak 1.
egyébként a kérdésedre válaszolni nem tudok.
7/20 anonim 

válasza:

Miért nem egy nőgyógyászt kérdezel meg? Lehet, hogy értelmesebb válaszokat kapsz egy orvostól!
8/20 anonim 

válasza:

Szia! Hát ez engem is érdekelne. Elvileg már van ahol felteszik és én is ilyet szeretnék, de csak hormonmenteset.
9/20 anonim 

válasza:

Ugyan ezen gondolkodtam én is, a spirálon...de még nem szültem. Felhívtam a nőgyógyászt, hogy lehetséges e valamilyen megoldás, és azt mondta, hogy normál esetben nem helyeznek fel semmilyen spirált annak aki még nem szült. Ha lenne valamilyen felhelyezhető fogamzásgátló eszköz engem is érdekelne.
10/20 anonim 

válasza:

Mindjá megkeresem azt a kérdést, egy nő írta, akinek nincs gyereke, de spirálja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!