Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha a pasimnak sok az előváladé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a pasimnak sok az előváladéka nagyobb esélyem van teherbe esni?

Figyelt kérdés
Kb megállás nélkül jön neki és megszakítással védekezünk
2021. okt. 20. 15:56
 1/10 anonim ***** válasza:
96%
A megszakítás nem védekezés.
2021. okt. 20. 15:59
 2/10 anonim ***** válasza:
95%
valószínűleg
2021. okt. 20. 16:04
 3/10 anonim ***** válasza:
91%
A megszakítás egyáltalán nem mondható védekezésnek. Mindnen esély megvan, hogy becsússzon a baba. Kicsit több ésszel szexeljetek.
2021. okt. 20. 16:21
 4/10 anonim ***** válasza:
4%

Velünk is ez a helyzet és én is tartok tőle 😅

Bár akkor sincs világvége, úgy sem akarok gyereket.

2021. okt. 20. 16:29
 5/10 anonim ***** válasza:
Az én partneremből is folyamatosan folyik de 1,5 év alatt nem lett gond.
2021. okt. 21. 08:42
 6/10 anonim ***** válasza:
0%

Másik kérdésből idézek:

"Na már most a WEBBeteg szerint 100 nőből 35 esik teherbe ezzel a módszerrel."

Továbbgondolva, oké de a 35 ből hánynál marad meg a harmadik hónapig? 99% a elvetél, mert el is akar / egyébként is alkalmatlan a terhesség végighodására.

Válaszolva a kérdésre is:

Életkortól is nagyban függ ez, attól is, hogy mennyire gyakran veri ki, mivel ha már heti kétszer háromszor akkor eleve csökkenta spermaszáma.

Az én tapasztalatom az, hogy ez a túllihegett fogamzásgátlás leginkább "marketing"..

Ettől még használja nyugodtan aki akarja, szíve joga!

Eddig még senkinek se csináltam gyereket ha védekezett, ha nem...

Jelenlegi párom is kifejezetten elzárkózik a védekezéstől mégsincs gyerek évek óta, pedig van, hogy "megtöltöm" mint a karácsonyi pulykát :D

2021. okt. 21. 13:47
 7/10 anonim ***** válasza:

Az előváladékban is van ondó, minél tovább csinálják, hogy a nőnek is jó legyen, annál több. Nem megbízható a megszakított közösülés. Ennél már az is hatásosabb, ha a férfi minden este 5-10 percig nagyon meleg vízben áztatja a golyóit!

Akiknél több év alatt sem csúszik be egy terhesség megszakított közösülés mellett, azoknál valami probléma lehet, ha gyereket akarnak, nem árt ha orvoshoz mennek.

2021. okt. 22. 22:47
 8/10 anonim ***** válasza:

"Akiknél több év alatt sem csúszik be egy terhesség megszakított közösülés mellett, azoknál valami probléma lehet, ha gyereket akarnak, nem árt ha orvoshoz mennek."

Voltunk, én annó alkalmatlan voltam spermadonornak, mert az elvárt 3 millió / mililiter helyett csak 1-2 millióval rendelkeztem azoknak is a 40%-a lusta volt.

(Húha, a gyerehez meg csak egy kell)

Szóval ha spermadononak alkalmatlan is voltam, gyerekcsinálásra még tuti nem.

Barátnőm is volt, neki egy huszasába került az, hogy közöljék vele, hogy petefészekcisztája van, de mivel még nincs 26 éves se, ne aggódjon, majd elmúlik.

Évek óta nem aggódunk, majd jön a gyerek, ha az égiek is úgy akarják...

2021. okt. 23. 23:14
 9/10 anonim ***** válasza:

"megszakított közösülés mellett"

Nem szoktuk már megszakítani se,

Végig megy..

Telibe...

Eredmény?

Késik 7-10 napot az is félévente egyszer...

2021. okt. 23. 23:17
 10/10 anonim ***** válasza:

8-as és 9-es

Most örültök, hogy nem kell védekezni, megszakítani sem a közösülést. Majd ha szeretnétek gyereket, változik a véleményetek.

Problémára utal, ha védekezés nélkül vagy egy rossz hatásfokú védekezésnél nem esik teherbe a nő. Csak erre akartam felhívni a figyelmet.

Jobb előbb tisztázni mi az oka. Minél előbb felismerik az okokat, annál nagyobb eséllyel lehet segíteni rajta.

2021. okt. 25. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!