Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Vasectomiával kapcsolatos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vasectomiával kapcsolatos tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Olyan férfiak válaszát szeretném kérni akik átestek ezen a beavatkozáson, illetve olyan nők válaszát akiknek a párja átesett ezen a beavatkozáson. Az alábbi kérdések fogalmazódtak meg bennem:

- a műtét után változott-e bármi (természetesen a megtermékenyítést nem ide értve)?

- a szexuális együttlétben történt-e változás?

- ki hány éves korában végeztette el?

- helyi érzéstelenítésben vagy altatásban végezték-e a műtétet?

- melyik módszerrel végezték a műtétet?

- 1-től 10-es skálán hol mozog a fájdalom a műtét alatt, illetve utána?

- mennyi idő alatt gyógyultak a sebek?

- ha valaki megbánta, akkor azt is írja le hogy mi az oka,

- egyéb információk amit megosztanál velem.

Köszi az értelmes válaszokat. Olyanokra nem vagyok kíváncsi, hogyha elvégezteted utána nem vagy férfi stb., mert vegye mindenki tudomásul, hogy mindenkinek más szempontok a fontosak, nem vagyunk szerencsére egyformák.

2021. okt. 6. 22:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Most kezdett ez a kérdés foglalkoztatni. Követem.

Néha azért kiemelhetnéd a kérdést. Érdekelne minél több válasz, tapasztalat.

jan. 14. 06:45
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
11 Írj Ha van kérdésed tavaly nyáron csináltattam itthon. 🤜🤛
jan. 16. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!