Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek számít a fogamzásgátló rendszertelen szedése?
Figyelt kérdés
Az elején is rendesen ugyanabban az időpontban vagy közel abban az időpontban szedtem, de ebben a hónapban kb az első két héten majdnem minden nap olyan 3-nagyon max szerintem 6 órás késésekkel vettem be a tablettát elfelejtés miatt, de úgy voltam vele, hogy 12 órán belül még nem csökken a hatása, de mostmár nem tudom.2021. okt. 5. 18:19
1/8 anonim válasza:
Lehetőleg 1-2 órán belül legyen. 1-1 alkalommal belefér egy 3-6 órás csúszás, de ne ez legyen az általános. Ne a 12 órán belül dologra bízd magad.
2/8 anonim válasza:
3 óra különbségen túl már rendszertelen, 1 órán belül a legideálisabb.
A 12 órát felejtsd el: az arra van, hogyha egyszer-kétszer elfelejted, akkor 12 óráig még oké - ha rendszeresen csinálod, gyengül a hatás.
3/8 anonim válasza:
Így van, a 12 óra csak egy mentőöv
4/8 A kérdező kommentje:
De nem tűnik el teljesen a hatása ugye? Mert lefeküdtünk a barátommal, előtte két-három nappal már észhez tértem, és normálisan kezdtem szedni. Gumit használtunk, csak először fordítva vette fel, utána kifordította és azt használta. Szerintetek rizikós lehet?
2021. okt. 5. 18:38
5/8 anonim válasza:
Nem fordítunk ki gumit, te jó ég...🤦🏻♀️ A fogamzásgátló felelősség, a 12 óra egy végső, utolsó utáni határ, ami nagyon ritkán megeshet. 1 órán belülre törekedj.
6/8 anonim válasza:
Nem rizikós, fogamzásgátló és óvszer mellett nem lehetsz terhes.
7/8 Kisgöncöl válasza:
Ugyan. Volt, hogy munka miatt elfelejtettem 2 nap bevenni, meg többször előfordult, hogy kimaradt 1-1 nap, néha 2, nem vagyok terhes.
8/8 anonim válasza:
#7 Csomó nő nem esik azonnal teherbe, hiába próbálkozik. Csak mert mákod volt, attól még ne ajánlgass másoknak hülyeséget, mert nekik már közel se biztos, hogy szerencséjük lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!