Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendszertelen fogamzásgátló szedése, és a védekezés nélküli szex egyvelege miatt, van rá sansz, hogy jön a baba?
Nézd, nem kioktatást kértem!
Szerettünk volna babát, csak néhány hónap múlva, nem most, azonnal.
Benne van a pakliban, de azért nem törvényszerű.
Vegyetek 1 tesztet, az a tuti.
F
A télapó várható érkezése előtti nap, szex után haza vittem, majd később beszéltünk. 2-3 órával az aktus után is azt mondta, hogy lüktet a méhe, és fáj a puncija.
Ha ebből bármi is kiderülhet...
Ő 20, én pedig 22.
Nem kétlem, kedves 6. amit mondasz, viszont a menstruáció késése több, mint gyanús. Nemde?
Rendszertelenül szedni semmi értelme. A terhesség ellen így nem véd, csak feleslegesen terheli vele a szervezetét.
Ha nem akartok gyereket, szedje rendesen. Ha akartok akkor ne szedje, de előtte tájékozódjatok egy kicsit az emberi test működéséről. Ha még nem éltek együtt, napok eltelnek úgy, hogy nem beszéltek és ennyire fogalmatok sincs az emberi szervezet működéséről, akkor várjatok a babával addig, amíg nem tudtok érte felelősséget vállalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!