Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes? L/15
Figyelt kérdés
Három kérdésem lenne.1. :A barátommal szeretkeztünk és ő elment, de én folytattam a szexet. Óvszerrel védekeztünk, az nem csúszott le, és ki sem szakadt, de nem folyhatott ki a sperma és lehettem terhes? 2. :A barátom szex elött mindig beteszi a péniszét 'belém' és kicsit xaináljuk utána húzzuk fel az óvszert. Így lehetek terhes? 3. :Miért nincs orgazmusom. Se szexel, se ha a barátom ujjaz vagy símogatja a csiklóm? Ez nagyon elszomorít.2010. aug. 31. 21:06
11/19 anonim 

válasza:

Édesanyám mindent megbeszélünk, tudta h hamarosan meglesz az első sexuális élményem mert 7 hónapja barátom volt. Én is 15 évesen vesztettem el . De anyum azt mondta h egy nő a menstruáció után négy évvel "érik meg " fizikailag a sexuális életre(azaz az orgazmusra).Igaza volt, most 18 vagyok és teljes mértékben más a sex, mint azelött :) Légy türelmes a testeddel. Gyakorolj, szerezz tapasztalatokat, ismerd meg a tested h neked mi a jó és mi nem és védekezz :)
12/19 anonim válasza:
nyilván nem azért ír ide hogy kioktassa őt mindenki. majd saját hibájából megtanulja ennyi...tudhatnád hogy a "mai fiatalok" korábban érnek..és hiába beszélsz nekik hogy még fiatalok, úgyis csinálni fogják..de nem jutna azzal előrébb hogy ha azt mondanám hogy fúúú de hülye vagy, 15 évesen normális vagy?? meg fejezd be??
13/19 anonim 

válasza:

1: szerintem nem lehetsz attól terhes, mivel ha nem ment össze a farka, akkor nincs gond... (nálunk is volt már ilyen)
2. Nem valami biztonságos, főleg nem akkor, ha a másik fél is fiatal, mivel tényleg lehet előváladék, és hát, szal... gondolkodni nem árt egy neven...
3. Ne aggódj! Sok gyakorlás után, meg főleg ha kiismered magad, te is meg tudod, mi a jó. Ez nem azt jelenti, hogy feküdj le fűvel-fával...
A sok buta bunkó válaszoló húzza le magát a vécén...
és még finom voltam!
14/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszolókat! Főleg az utolsó komment írójának. Nem vagyok amúgy terhes, de felnyitottátok a szemem és azóta rendesen használjuk a barátommal az óvszert és nem vagyok terhes. Mégegyszer köszönöm!
2010. szept. 12. 11:59
15/19 anonim 

válasza:

Azelőtt is kerülhetnek spermiumok a hüvelybe, mielőtt a fiú ejakulálna, ezek az úgynevezett előcseppek. Ráadásul hatalmas önfegyelem kell ahhoz, hogy a megfelelő pillanatban vegye ki a péniszét. Tehát nem elég, ha a fiú ’vigyáz’, vagyis a megszakításos közüléstől is teherbe eshetsz.
16/19 anonim válasza:
ez elszomorító!
egyre több "lehetek terhes?" kérdés van.hát nem vigyáztok emberek?és tiszta szégyen 15évesen!! még ha 17lennél...
kis...
18/19 anonim 

válasza:

gratulálok ...:D terhes vagy...
19/19 anonim 

válasza:

ha 15 évesen nem tudja még nem szexeljen....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!