Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Az baj ha soha az életben nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj ha soha az életben nem fogok használni fogamzásgátló hormongyógyszert? Mégis Szól valami mellette?

Figyelt kérdés

Tudom...alacsony hormontartalmú, de nekem az alternatív fogamzásgátlás jön be. A hormonálist nagyon elitélem, nekem anélkül is szabályos 28 napos a ciklusom. Meghízlalhat, a bőrt is elgyengítheti, ki is szőrösithet, candidát is okozhat, na meg trombózist, nehezítheti a teherbeesést. Sosem ennék ilyen hormonokat, én nő vagyok rendes hormonháztartással. Azokat meg elítélem akik tinikorukba kezdik el szedegetni, mert az még egy kialakulatlan hormonháztartás, 21 éves korunkra alakul ki.

Szerintem elég gáz a gyógyszerezés. Meg vágycsökkentő, ja drága is ahogy hallom, és azért ennyire hosszú ideig szedni gyógyszert, ami mégiscsak gyógyszer, és taccsra vágni a májat. Hát szerintem ez gáz.

2010. aug. 31. 19:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hány éves vagy, de majd ha idősebb leszel, lesz pár gyereked és nem akarsz többet akkor másképp fogsz vélekedni. Igaza van az utolsónak. Jobb az abortusz mint hogy védekezz?? Igaz vannak másfajta módszerek is (pl. spirál) amik kb. olyan biztonságosak mint a tabi, de pl. én nem biznám magam csak az óvszerre, meg a megszakitásos védekezésre, mert tapasztalatból tudom, hogy mennyire nem biztonságos. Nekem pl. szülés utáni első együttlétkor elszakadt a gumi. Szerencsére akkor nem lettem terhes. Aztán megszakitásosan 2-szer estem teherbe. Én nem bizom magam a természetre. Imádom a gyerekeket, van is 3, és pont ezért soha nem mennék el abortuszra. Egyébként a mai tabik már nagyon jók. Nekem se hajam nem hullott, pattim se lett, meg sem hiztam.

Mindenkinek a maga döntése, de szerintem nem olyan rossz dolog mint ahogy te ezt leirod. Valószinű még nagyon fiatal vagy. 20 évesen még én is azt gondoltam, hogy nem fogok ilyet szedni, aztán megváltozott a véleményem. Hisz több millió nő szedi.

2010. szept. 1. 12:18
 12/13 anonim ***** válasza:
Érdekes, tele vagyok gyerekes ismerőssel és nem terhesek, de nem szednek tablettát. Lassan egyesek már képtelenek lesznek felfogni azt, hogy nem csak ez a védekezés létezik és, hogy egyáltalán nem ez a legjobb. A gyógyszerésszel meg egyetértek, én sem szedném, azon okokból, amiből ő sem.
2010. szept. 6. 14:25
 13/13 anonim ***** válasza:

Utolsó

Azért mert az ismerőseid nem terhesek attól még lehet köztük "becsúszott" gyerek. Ahogy körülöttem is úgy hidd el körülötted is vannak. Viszont ahogy a szavaidból kiveszem neked még nincs.

2010. szept. 7. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!