Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pesszárium, vélemények?
Mennyire jó ezt használni? Senkit sem ismerek, aki használná, gondolom nem elterjedt. Neh~z felhelyezni? (amúgy a kocka alakú "tetszik" nekünk).plusz nem rontja a hangulatot, hogy még ezt előtte el kell intézni?
Nem utolsó sorban pedig, megbízható?
Ha nagyobb vam a parodnak akkor érezhető picit. Amugy megbízható.
Melyik kocka alakura gondolsz?
Kocka alakút nem ismerek... De használtam már és nekem nagyon bevált. Érzem a partnerem, belém tud élvezni. Jó, hát annyira nem spontán, mert előre fel kell helyezni, de szerintem a gumi rosszabb ebből a szempontból, mert azt meg akció közben kell...
Picit lehet érezni (korábbi partnerem érezte), de nem gáz.
Most új kapcsolatban megint vissza fogok térni a pesszáriumhoz, nekem ez a legjobb módszer (spermiciddel természetesen, amit adnak hozzá, az nagyon "baráti", kellemes, nem csíp, mint a különböző kúpok, tabletták).
Köszi a válaszokat :))
Az egyik barátnőm azt mondta, ő kockát használ. Mutatott róla képet és kicsit masszívabbnak és könnyen kezelhetőbbnek tűnt. :)) Azt viszont nem tudtam, hogy mást is kell használni hozzá :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!