Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap lefeküdtem a barátnőmmel, de nem használtunk gumit. Lehet terhes, ha rendszeresen szedem a fogamzásgátló tablettát?
Figyelt kérdés
2010. aug. 30. 19:57
11/18 anonim válasza:
nem félre írt, hanem poéénkodik a kisgyerek!
12/18 anonim válasza:
Ne legyetek már ilyen hülyék. Van férfi fogamzásgátló tabletta is.
13/18 anonim válasza:
Ha te szeded rendszeresen, valószínűleg lehet.:'D
14/18 toteszke válasza:
Én is így estem teherbe a Gyuritól. :( :'(
Béla/88
15/18 anonim válasza:
na ez egy kérdés. tiszta bolondokháza néha ez a fórum. hát hallod-e szólj már valamit, hogy elírtad, kamu, vagy bármi, h tudjunk értelmesen válaszolni mi is
18/18 A kérdező kommentje:
A kérdés feladója:
Hát én csak találtam otthon egy doboz tablettát, elméletileg fogamzásgátló nadehogyhonnan van azt már nem tudom....meg aztán úgy is gondoltam hogy majd vigyázunk, de ez sem jött össze..
2010. aug. 31. 19:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!