Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek gáz lenne megkérni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz lenne megkérni erre?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy én egyáltalán nem szeretem az ondót. Sem a számba nem tudom nagyon elviselni, sem magamon.

Viszont a párom nagyon szeret a számba elmenni.

Óvszerrel védekezünk amúgy, szerintetek gáz lenne megkérni arra, hogy orálhoz is hagyja fent és menjen inkább abba el?

Lányok és fiúk véleményére is kíváncsi vagyok.

2021. aug. 20. 10:35
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
67%
Egyébként ha te is tudnál értelmezni, elgondolkoznál magadon kicsit. :D
2021. aug. 20. 11:55
 22/24 A kérdező kommentje:
#25 indok?
2021. aug. 20. 11:56
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, nekem ez fura. Én nő vagyok, de sose oráloznék gumival. Nekem is furcsa lenne, ha csak úgy nyalna ki, hogy oda tesz valamit. Mitha undorodnék tőle, olyan távolság tartó érzés. Próbáld meg megkérni, végülis ez működő kompromisszum lehet, ha neki belefér.
2021. aug. 20. 13:57
 24/24 anonim ***** válasza:
Kisanyám! Te nem vagy senkinek a párja, csak jó valakinek beleverni a szájába amíg nincsen jobb ribizli vagy. Erre hamarosan te magad is rájössz!
2021. aug. 21. 21:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!