Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek gáz lenne megkérni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz lenne megkérni erre?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy én egyáltalán nem szeretem az ondót. Sem a számba nem tudom nagyon elviselni, sem magamon.

Viszont a párom nagyon szeret a számba elmenni.

Óvszerrel védekezünk amúgy, szerintetek gáz lenne megkérni arra, hogy orálhoz is hagyja fent és menjen inkább abba el?

Lányok és fiúk véleményére is kíváncsi vagyok.

2021. aug. 20. 10:35
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
65%
Fú, de kikészülök az ilyen nőktől. Panaszkodsz itt, hogy nem szereted az ondót, és nem bírod elviselni, aztán valaki megkérdezi, hogy akkor mi a fenéért nyeled le, és még te vagy kiakadva, és írod, hogy azért, mert örömet okozol a másiknak. De akkor mi értelme volt kiírni ezt a kérdést??
2021. aug. 20. 11:17
 12/24 anonim ***** válasza:
64%
Akkor csak nyeld tovább, mint kacsa a nokedlit 🤷‍♂️ váljék egészségedre.
2021. aug. 20. 11:19
 13/24 anonim ***** válasza:
72%
Minek csinálsz olyat ami neked nem okoz örömöt? Én lenyelem a spermát, mert nincs vele bajom, de gumiba biztosan nem szopnék soha, mert se a pasinak se nekem nem lenne úgy jó,viszont az anált nem szeretem ezért nem is megyek bele, ilyen egyszerű.
2021. aug. 20. 11:21
 14/24 anonim ***** válasza:
79%
13-as majd mindjárt megint írja, hogy azért csinálja, mert a pasinakörömet okoz. :"D
2021. aug. 20. 11:23
 15/24 A kérdező kommentje:
Akinek nem tetszik a kérdés, minek ír? De komolyan.
2021. aug. 20. 11:27
 16/24 anonim ***** válasza:
79%
Nem a mi hibánk, hogy nem tudod értelmezni a válaszokat.
2021. aug. 20. 11:29
 17/24 anonim ***** válasza:
79%
Akinek nem tetszik a válasz, az minek kérdez? 🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️
2021. aug. 20. 11:31
 18/24 A kérdező kommentje:
#19 magadat járatod le ezzel a stílussal :)
2021. aug. 20. 11:45
 19/24 anonim ***** válasza:
83%
Hű, de örülnék egy ilyen csajnak, akivel mindent megcsinálhatok, amit élvezek, ő meg semmit se szólna, még akkor se ha nem élvezné. :DD Kész főnyeremény vagy.
2021. aug. 20. 11:52
 20/24 A kérdező kommentje:

#23 ilyen stílussal sose lesz barátnőd :) csak mondom...

Egyébként ha tudnál értelmezni, akkor nem írnál ekkora hülyeségeket.

2021. aug. 20. 11:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!