Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ezzel segítek vagy rontok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezzel segítek vagy rontok a helyzeten?

Figyelt kérdés

2009 Novemberében hagytam abba a Lindinette30 fogamzásgátló szedését. Ezalatt az idő alatt teljesen normális, és pontos volt a menzeszem. Idén júniusban ismét elkezdtem szedni, a júniusi hónapban folyamatosan csepplő vérzéseim voltak, júliusban úgy szintén. Orvos szerint ez normális. Júniusban a menstruációm első napján vettem be az első gyógyszerem. Júliusban pontosan meg is jött ahogy kell, de közben néha-néha véreztem.

Hogyan tudnám beállítani pontosan a menstruációm? Mit gondoltok mikor kezdjem el a gyógyszert szedni, ahoz h helyre álljon minden?

Köszönöm

2010. aug. 29. 18:01
 1/6 anonim ***** válasza:
1 idő után beáll magától addig pedig normális a pecsételő vérzés.
2010. aug. 29. 18:03
 2/6 A kérdező kommentje:
tegyük fel , ha ma "elkezdem" szedni a gyógyszert a jelenleg "vasárnapi" szemet. akkor valószínű, h beáll a menzeszem? Mert ez, hogy hol van hol nincs elég rémisztő.
2010. aug. 29. 18:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát ha most abbahagytad megint akk utasítás szerint vedd be az elsőt. Mensi első napján. Ne kezd el összevissza. De ha jól szeded, egy idő után be kell állnia. Várj pár hónapot és ha nem áll be akk doki.
2010. aug. 29. 18:07
 4/6 A kérdező kommentje:
Elég nehéz megállapítani a menzesz első napját.. nekem amúgy sem volt sok mennyiségű és nem is tartott sokáig..és mostis , kb. hetente 3napig van vmi .. szóval ebből nehéz bármit is megállapítani.
2010. aug. 29. 18:14
 5/6 anonim ***** válasza:
jah és az nem mensi hanem csak pecsételő vérzés és tök normális. A bogyótól van. Olvasd el a tájékoztatót. Ott mindent leír erről.
2010. aug. 29. 18:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Akk tarts rendes szünetet (1-2 hónap) míg a szervezeted kiheveri a gyógyszert és úgy kezd csak el újra szedni ha már meg tudod állapítani h mendi v pecsételő. Jobbat sajna nem tudok.
2010. aug. 29. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!