Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Abortuszról vélemények?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Abortuszról vélemények?

Figyelt kérdés

sokak szerint gyilkosság az abortusz,és van aki azt mondja soha nem vetetné el a gyerekét.

Szerintem, ha valaki véletlenül teherbe esik-mondjuk rendesen szedi a gyógyszert, mégis terhes lesz, nem kell hogy megtartsa a babát,ha

nem olyanok az anyagi körülményei, túl fiatalnak érzi magát hozzá, nem tudná rendesen nevelni, nem tudna a gyerekének megadni dolgokat, nem muszáj hogy megszülje

Ezt csak azért irom,mert sokan fel vannak teljesen háborodva, hogy hogy lehet egy gyereket elvetetni??

kiváncsi vagyok a véleményekre.

2010. aug. 27. 22:40
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

Amugy, erről a "néma sikoly" cimü filmröl az a véleményem,hogy egy nagy baromság.csak befolyásolni akarják vele az embereket.nem volt ott semmilyen sikoly, meg menekülés, ez annál a magzatnál teljesen ÖSZTÖNÖS volt!

nem tudatosan menekült.....neki nincsenek még érzései,nem mondom azt, hogy semmit nem érez belöle, de ezek a mozgolódások ösztönösek nála....

2010. aug. 27. 23:03
 12/32 A kérdező kommentje:

"még midnig az mint hogy a gyerekből vmi pszichopata legyen csak mert nem nőtt fel normális körülmények között."

-ebben teljesen igazad van

2010. aug. 27. 23:04
 13/32 anonim ***** válasza:
62%

Jó kérdés. Az én véleményem ellene érvel.

Adott egy nő. Teherbe esik, de nem akarja a gyereket, tehát semmiképp sem fogja fölnevelni szegényt. Ilyenkor két választása van: vagy abortusz, vagy örökbe adás.

Bár az abortusz tulajdonképpen egyenlő a gyilkosággal, gondoljunk csak bele, milyen lehet szegény gyereknek, hogy nem kellett a saját anyjának, esetleg árvaházban nő föl, holott élhetett volna az anyja melett is. Így már jobb elvetetni.

Viszont ott a bökkenő (hiába is még csak egy "sejthalmaz") hogy ezzel megfosztjuk a lehetőségtől, hogy élhessen. Senkinek sincs joga ítélkezni a másik élete felett. Megérdemli az életben maradást, akár a többi ember ezen a Földön. És azzal, hogy a nő megszüli a gyereket, és örökbe adja, meghagyja az esélyt a gyerek boldogságára, ráadásul egy családot is boldoggá tesz.

Természetesen vannak esetek, mely során indokolt az abortusz, legyen ennek oka betegség, baleset, bármi.

Tehát összességében az abortusz ellen szavazok.

2010. aug. 27. 23:04
 14/32 anonim ***** válasza:
62%
Több ember boldogságát tenné tönkre az a gyerek, ha már az esélyeknél tartunk. De lehet, hogy én vagyok szívtelen. Mindenesetre azért nem bírom megérteni a "hangos-féle" abortsuzelleneseket, mert nyilván nem voltak ilyen helyzetben, és ujjal mutogatnak másra, aki élete legpokolibb döntésén van tól, hogy "gyilkos!". Szerintem ez egyszerűen undorító.
2010. aug. 27. 23:08
 15/32 anonim ***** válasza:
67%

Gyilkosságnak gyilkosság. Viszont tény, hogy sajnos van olyan helyzet,mikor szükség van rá. Pl. ha vki tényleg megfelelő védekezés mellett esik teherbe, vagy megerőszakolják és terhes marad stb.

De attól nagyon ki tudok akadni, mikor vki nem képes gumit húzni, mert "olyan, mint zokniban lábat mosni" és aztán a csajt küldi abortuszra. Persze a csaj is felelős, hogy belemegy ilyen szexbe. Egyszerűen undorító, hogy egyes emberek egy gyerek életénél fontosabbnak tartják az élvezetet.

Inkább meg kell előzni a teherbe esést.

És ezt úgy mondom, hogy láttam már pár abortuszt ÉLŐBEN.

2010. aug. 27. 23:47
 16/32 A kérdező kommentje:

gondolom, nem szép látvány volt..amugy teljesen igazad van.a fiatalabbaknak, akik össze-vissza kefélnek, kiváncsi lennék mi jár a fejükben olyankor,mikor a barátjuk beléjük élvez......"HUUUU remélem nem leszek terhes"

amikor ez a 100%-os esély rá pont, ha elélveznek bennük....na mindegy,köszi a válaszokat:)

2010. aug. 27. 23:53
 17/32 anonim ***** válasza:
80%

Nem 100% az esély rá, de ne is százalékozzunk, mert nem lehet úgy leírni. Amúgy igen, elég zavaró, hogy a fiatalok össze-vissza k.úrnak, de az is zavaró, hogy nekem még életemben egy barátnőm nem volt, az ilyen hülyéknek meg van...:(

17/F

2010. aug. 27. 23:56
 18/32 anonim ***** válasza:
12%

Tudom, hogy mindenki más véleménnyel van róla, de én soha, semmilyen körülmények között nem vetetném el a gyerekemet. És ezt nem csak úgy mondom, én nem tudnám megtenni.

Ha azért esnék teherbe, mert nem védekeztem, vállalnám a következményeket. Szerintem ha valaki a védekezés nélküli szexhez elég idősnek tartja magát, akkor vállalja azt is, ha esetleg egy gyerek születik a felelőtlen együttlétből. Ha nekem nem is lenne olyan anyagi hátterem, hogy felneveljem a picit, minden erőmmel azon lennék, hogy ha a föld alól is, de előteremtsem mindazt, amire a babának szüksége van.

Az pedig, hogy valaki túl fiatalnak érzi magát egy gyerekhez, számomra érthetetlen. Akkor nem érezte magát túl fiatalnak, amikor meggondolatlanul bújt ágyba valakivel?! Szörnyű rossz kifogás.

Mi óvszerrel védekezünk a párommal, és próbálunk minden apróságra odafigyelni, kiküszöbölni a későbbi lehetséges gondokat, de az az egy biztos, hogy ha én állapotos leszek - akár véletlenül, akár nem - nem fogom elvetetni a gyerekemet. Ha nehéz is lenne, minden erőmmel azon lennék, hogy mindene meglegyen, amire szüksége lehet.

Aki pedig túl fiatalnak érzi magát egy gyerekhez, tegyen valamit azért, hogy jelentősen csökkentse az esélyét egy esetleges terhességnek. Ma már annyi féle védekezési mód van, nem igaz, hogy nem találják meg a számukra megfelelőt.

Én akkor is azt mondom, hogy az abortusz gyilkosság..

19/L

2010. aug. 27. 23:58
 19/32 A kérdező kommentje:
ahhoz nem kell semmilyennek gondolni magát vkinek hogy ágybabújon vkivel...szoval ez hülyeség.ahhoz csak az kell h.valakivel jo legyen a szex.gyilkosságnak gyilkosság, de inkább abortusz, minthogy utána 1 nevelöotthonba kössön ki a gyerek, vagy alkoholista drogos legyen,,mert nem foglalkozott vele az anyja, vagy ne kapjon normálisan enni....ez a gyereknek se jó.
2010. aug. 28. 00:05
 20/32 A kérdező kommentje:
az oké hogy nem 100% h.terhes lesz a csaj ha elélvez benn a pasija, de annak meg még kevesebb az esélye, ha kiveszi mielött elélvez-mégis estek már páran igy teherbe!
2010. aug. 28. 00:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!