Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal kiszeretnénk próbálni gumi nélkül a szexet,
nem élvezne belém. De ettől független szeretnék
eseményutáni tablettát, de biztosra menjek. Ezt
bármelyik nőgyógyásznál tudom kérni, vagy csak a
sajátomtól?
Jó esetben felírja bármelyik nőgyógyász, de nem lesz kellemes már a feliratás sem. Ha mégis valamelyik hormonmentes fogamzásgátló+megszakítás mellett döntenél, akkor előtte próbáld ki az adott szert, mert van akiknél allergiás reakciót okoz.
2021. júl. 17. 12:49
Egyszerűbb lenne fogamzásgátlót felíratnod, normálisan szedni és akkor lehetne gumi nélkül szeretkezni.
Az esemény utáni egy lórugásnyi hormon ami jó oda csesz a hormonháztartásodnak,felboríthatja a ciklusod.
Értelmetlenül ne használd.
Védekezz normálisan.
2021. júl. 17. 13:29
2021. júl. 17. 13:31
Baromi hülye ötlet ez az eseményutánis. Alternatíva lehet a ciklusod pontos megismerése, termékenységtudat. Ezáltal megtudhatod mely időszakban vagy termékeny (nem,nem a rámondott 14.nap, hanem a SAJÁT ciklusod ismerete!), így a nem termékeny időszakban ki lehet próbálni. Azonban ez nem egy 2 napos program, hanem több ciklust kell végigkövetned, hőmérőzés, hüvelyváladék minősége stb., de minden nőnek tudnia kéne hogy működik a ciklusa.
2021. júl. 17. 13:46
Én mindenféle rossz szandék nélkül mondom, hogy ne! Inkább vegyél Pharmatexet, bármelyik patikában vény nélkül kapható. (Igaz, ha nem megfelelően van használva, vagy ha megfelelően is, van aki teherbe esik mellette. )
2021. júl. 17. 14:32
26/35 anonim válasza:
Pharmatex. Ne tömd magad hormonnal, még szakállad nő.
2021. júl. 17. 16:03
27/35 A kérdező kommentje:
Mint fent irtam, nem fogok még fogamzásgátlót szedni, a nyáron ez lesz az utolsó hogy szeretkezni fogunk, mindketten dolgozunk és nem ugyanabban a városban. Gondolom értitek
Nem, nem értjük...
Eddig ment a szex... gumival. Jó volt. Most elhataroztátok utoljára szexeltek egyet, na azt már gumi nélkül, esemenyutánival, gallyravágva a testedet vele.
Külön városban éltek. Nem szexeltek többet, de egy pár vagytok...
Na nekem ez már magas...
De látom, lejött a lényeg 🤦♀️🤦♀️
2021. júl. 17. 16:41
A Pharmatex helyi hormonmentes fogamzásgátló.Venni kéne a fáradságot és utánanézni🤦♀️🤦♀️
Van hüvelykrémje ami azonnal hat
Van hüvelykúpja,hüvelytablettája és lágy hüvelykapszulája ami 10 perc alatt hat és így tudnátok nyugodtan ügyködni
2021. júl. 17. 16:50
Ahogy utolsó is írja, a Pharmatexet szex elött kell alkalmazni a hüvelyben. tabletta, kúp vagy krém formában kapható. Ezek nem olyan fogamzásgátlók hogy naponta szedni kell, hanem egyszer akkor kell alkalmazni.
2021. júl. 17. 16:58
Kapcsolódó kérdések: