Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fogamzásgátlás módját közösen kellene meghatározni a párunkkal?ha ő eldönti akkor nekem igazodni kéne a döntéséhez?
Ebben kompromisszumot kell találni, ami néha nem könnyű.
1: Az nem kompromisszum hogy "nem akarok hormont".
Gumi a ferfi fogamzasgatlas.
Ferfi vagyok, de inkabb felhuzom a gumit, alig erezheto a kulonbseg, minthogy a no hormont szedjen.
#4 "inkabb felhuzom a gumit, alig erezheto a kulonbseg"
Neked lehet, nekem sokat számít. Alap hogy gumi nélküli megoldást keresünk.
Semmiképpen sem ajánlom a hormonokat! Nagyon kényelmes, egyszerű megoldás. De ezer mellékhatása van/lehet. Főleg ha abbahagyod. És lehet esküszik rá valaki,semmi baja, aztán leteszi egyéb okokból és kialakul minden problèmaja,mert a tabletta elnyomta eddig a természetes női működésèt. Ajánlom,hogy ismerd meg a tested, érzed mi a jó számodra, mitől érzed magad biztonságban és a párodnak is megfelelő. Nem hiszem,hogy az a kapcsolat működik,ahol a férfi erőszakolja a hormont. Megértem,sokkal jobb felszabadultan,nem figyelni semmire csak tabletta és a férfi el elmegy ahol szeretne,de nem éri meg.
Ezer féle hormonmentes megoldás létezik. Ajánlom Jankát és a cikkeit : [link]
Kötelezővè tennèm ezt a tudást minden fiatal lány és fiú tanulmányai során.
Egyébként óvszer is ezer féle van,csak a jót kell megtalálni,illetve ha síkosítóval használjátok akkor biztos hogy alig lehet érezni!
Ezen kívül van a caya pesszarium,kicsit macera,de ha kényelmes és megtanulja az ember használni,akkor jó. Vagy mèhszájsapka, rézgyöngy.
Illetve a termékenysègi jeleid is tudod figyelni folyamatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!