Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Védekezés spirállal?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Védekezés spirállal?

Figyelt kérdés

Párommal már van egy kislányunk, viszont nekem van egy olyan veleszületett vérképzési zavarom, ami miatt nem ajánlott több gyereket vallalnom. Óvszerrel védekezünk, de párom sosem volt oda a gumiért és valahogy én sem. Nagyon gondolkozom a spirálon, viszont hallottam róla egykét ijesztő tapasztalatot, de emellett néhány jót is. A tapasztalatotokra és/vagy a véleményetekre lennék kíváncsi.

21/L

2021. júl. 5. 23:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Tanács: nőgyógyász. Lehetnek a spirálnak IS melléhatásai, de az egyedi problémák csak akkor derülnek ki amikor felhelyezik. Ha ezek jelentkeznek akkor könnyen eltávolítható. S NEM mindenkinél jelentkezik, az esetek többségében problémamentesen alkalmazható.
2021. júl. 5. 23:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Az en egyik ismerősöm azzal védekezik, neki semmi mellékhatást nem okozott, de ez egyénfüggő. Menj el nőgyógyászhoz, kérj egy teljeskörű vizsgálatot, es vérvételt.
2021. júl. 6. 08:24
 3/6 A kérdező kommentje:
Oké, köszi szépen a tanácsokat
2021. júl. 6. 08:50
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát nekünk nem jött be. Egyszer szex közben a férjem farka konkrétan beletalált, nőgyógyásznak kellett kivarázsolnia belőlem, mert persze el is mozdult. Szegény férjem meg csodálkozott, mi szúrta meg odabent...

De persze ettől lehet, hogy sokaknak meg jó.

2021. júl. 6. 09:51
 5/6 A kérdező kommentje:
Hú ez elég hátborzongató.. Kellemetlen lehetett
2021. júl. 6. 12:59
 6/6 anonim ***** válasza:

a spirál madzaga egy ideig szúr, de utána megpuhul és alig lehet érezni

nekem bevált, fent van 1,5 éve

2021. júl. 6. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!