Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismeri/szed valaki drovelis fogamzásgátlót?
Figyelt kérdés
Még nagyon új, ezért semmi információt nem találtam róla. Véleményekre lennék kíváncsi.2021. júl. 9. 17:09
52/53 anonim válasza:
Én 5hónapig szedtem de nem volt jó.
Azelőtt estelle-t szedtem, azt emlőfájdalom miatt cseréltem le.
Drovelisnél pattanásos lett az arcom, nőtt a szőr mennyisége valamennyit, és ami a legrosszabb hogy kibírhatatlanul fájt a menstruációm, fájdalomcsillapítóval is.
Most kezdtem el a Lindynette-t hátha ez már beválik
53/53 anonim válasza:
Szia! Másfél éve szedem, az utolsó hónapokban a következő tünetek jöttek elő: állandó, mindennapos barnázás vagy vérzés, néha hasi görcs is, abnormálisan fájdalmas, fájdalomcsillapítóra sem múló, hosszan tartó és erős megvonásos vérzés. Rettenetes ez a gyógyszer, tegnap vissza is mentem az orvoshoz és felírattam a régit. Ha keresgélsz még itt a fórumon, több nő is leírta ezeket a tüneteket. Senkinek nem ajánlom, én is leváltom. Val.leg a természetes hormon, ami egy új, innovatív összetevő, nem működik az én szervezetemben. Biztosan vannak, akiknek bevált, de az ezen kérdésre adott válaszok egyike sem ezt tükrözi… én minden esetre óva intenék mindenkit az alkalmazásától. Visszaváltok a Velgyn-re, nekem azzal soha, semmilyen problémám nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!