Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ismeri/szed valaki drovelis...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismeri/szed valaki drovelis fogamzásgátlót?

Figyelt kérdés
Még nagyon új, ezért semmi információt nem találtam róla. Véleményekre lennék kíváncsi.

2021. júl. 9. 17:09
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:

A Drovellis a klinikai vizsgálatok szerint nagy valószínűséggel sokkal ritkábban okoz trombózist, mint más kombinált fogamzásgátló tabletták, mivel természetes ösztrogént tartalmaz, ami nem bántja annyira a májat, mint a szintetikus ösztrogén.

Nem használtam, csak ezt olvastam róla. Én mindenképpen szeretném kipróbálni, ha a dokim felírja, mert sajnos a családban volt trombózis.

2021. júl. 13. 00:01
 2/53 anonim válasza:
Én most szedem 17.napja. Ez életem első fogamzásgátlója. Azóta pecsételek de szerintem ez normális. Vagyis a dokim szerint az. Azt mondta ha 2-3 hónap után nem rendeződik menjek vissza. Eddig semmi mellékhatást nem érzek. Legjobban a hányinger és a testsúlyingadozás mellékhatástól féltem mert elég gyomor bajos vagyok és egy időbe volt hogy nagyon sokat híztam illetve hirtelen lefogytam. Este veszem be, így állítólag kiküszöbölhető a hányinger/hányás. Szokott hányingerem lenni, de nem valószínű hogy ettől, mert akármikor rosszul vagyok. Azt írja ha a menzesz első napján már elkezded szedni, az első nap védett vagy. Na hát én ebbe nem teljesen bíztam viszont úgy alakult hogy az 5.nap együtt voltam a párommal. Reménykedünk nincsen semmi baj😅. Csak nem írnak hülyeséget a betegtájékoztatóban. Szóval jelenleg én is csak ennyit tudok elmondani. Nekem eddig nincs nagy bajom vele. Reméljük neked sem lesz, én bátran ajánlom.
2021. aug. 14. 13:49
 3/53 anonim válasza:

Nekem is az első fogamzásgátlóm

Lejárt a 24 nap elfogyott a rózsaszín gyógyszer már a fehér is a 4 nap van és nem betegedtem meg nem is érzek semmit. 13 napon ugy alakult hogy együtt voltunk..és most kicsit izgulok mi történik vajon.

Remélem baba nincs.😁😁

Nem tudom mennyire hatásos ez a gyógyszer de kiváncsi leszek.

Ha valakinek van hasonló tapasztalata ossza meg.

Kell e izgulnom😉😉😜😜

2021. szept. 15. 21:48
 4/53 anonim válasza:

Sziasztok. Érdeklődnék hogy valóban csak akkor kezdhetem el szedni a megjon a havi bajom. Multhonapban szedtem de más fajtát.

Előre is köszönöm a választ 😊

2021. szept. 20. 11:40
 5/53 anonim válasza:
Sziasztok! Én is ezt t a tablettát kaptam, a menzesz óta pecsételgetek. Semmi más mellékhatás nincs.
2021. szept. 29. 16:43
 6/53 anonim válasza:
2/5 és 3/5 lett-e baba?
2021. szept. 29. 16:46
 7/53 anonim válasza:
Sziasztok! Első levélnél nem volt gond. Másodiknál 15. szem tablettától kezdve enyhe vérzés, barnázás. Most harmadik levélnél kb 20. naptól barnázás. Még egy levelem van. Van esély hogy ott már nem lesz gond? Tapasztalat? Bíztam ebben a gyógyszerben nagyon. Dehát így nem túl jó. Már párom is megsokallja hogy valami mindig folyik belőlem.
2021. szept. 29. 21:27
 8/53 anonim válasza:

Sziasztok

Én vagyok aki a 3. Hozzászolast irta

Nem lett baba, teszt is negativ lett.

Viszont én is ugy vagyok hogy a 2 levél felénél először barna pecsét majd pecsételő vérzés volt es átváltott ismét barna pecsétbe. Meg olyan mintha alvadt vér lenne vagy nem is tudom

Nekem nincs pasim csak alkalmi ebben az időben nem voltam senkivel

De így nem is nagyon mernék mert nem tudom milyen meglepi ér.😔😔

Várom mikor múlik el.

De akkor lehet nem fog??🤔🤔

Illetve most lesz az inaktív tabletták ideje várom lesz e normális vérzés.

Az volt valakinek az inaktív tabletták alatt?

Nagyon uj ez a fogamzásgátló

Sok tapasztalat nincs róla

De amit olvastam az alapján jó cucc😜 hat majd kiderül.

2021. okt. 10. 21:46
 9/53 anonim válasza:

Sziasztok!

Én is ezt a tabit szedem, a trombózis veszély miatt írta fel a doki ezt. Most tartok a második levélnél. Az első levél végén nekem nem jött meg, csak fájt a hasam, mintha megakarna jönni.

Valakinek okozott fejfájást? Nekem nagyon gyakran fáj a fejem, amióta szedem, pedig nem vagyok fejfájós.

A doki viszont azt mondta, hogy majd csak 1 hónap után véd ( mivel nagyon új a gyógyszer, nem tudott semmit mondani a mellékhatásokról).

2021. okt. 14. 12:26
 10/53 anonim válasza:

Szia kedves 3.!

Ezt írták róla:

" Minden CHC okozhat rendszertelen (pecsételő vagy áttöréses) vérzést, különösen a kezelés első hónapjaiban. Ezért bármilyen rendszertelen vérzés értékelésének csupán egy megközelítőleg három ciklust felölelő adaptációs intervallumot követően van értelme. Drovelis-t alkalmazó nők esetében 14-20% közé esett azok száma, akiknél rendszertelen vagy pecsételő vérzés jelentkezett. Leggyakrabban csak pecsételő vérzésről számoltak be. Ha a vérzési rendellenességek tartósan fennállnak vagy szabályos lefolyású korábbi ciklusok után következnek be, nem hormonális okokra kell gondolni és megfelelő diagnosztikai eljárásokkal ki kell zárni a malignitás, illetve a terhesség lehetőségét. Ezen eljárások között szerepelhet a küret is. A Drovelis-t alkalmazó nők kis százalékánál (6-8%) kimaradhat a megvonásos vérzés a placebotabletta szedési időszakában. Abban az esetben, ha a megvonásos vérzés kimaradt, de a nő a Drovelis-t a 4.2 pont útmutatásainak megfelelően szedte, nem valószínű, hogy terhesség áll fenn. Azonban a Drovelis alkalmazásának folytatása előtt ki kell zárni a terhességet, ha a Drovelis-t nem az utasításoknak megfelelően szedték, vagy ha két, egymást követő megvonásos vérzés is kimaradt. "

2021. okt. 14. 14:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!