Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi iső míg a doki elintézi a fogamzásgátlót?
Figyelt kérdés
22.-én fog megjönni a menstruációm, akkor biztosan el szeretném kezdeni. Magánrendelésre megyek jövőhét Kedden. Addigra eljutunk odáig, hogy kiválthassam a gyógyszert?2021. júl. 6. 23:42
1/9 anonim válasza:
Ott meg fog téged vizsgálni mar aznap, viszont a vérvételre várni kell és az eredményre is.
2/9 A kérdező kommentje:
De akkor vérvétrelre másnap már mehetek is, nem? Az pedig 1-2 nap míg megjön. Azután írja fel?
2021. júl. 6. 23:45
3/9 anonim válasza:
Eddig nekem egyik nődokim sem küldött el emiatt vérvételre vagy egyéb kivizsgálásra, pedig sztk-s és magándokiknál is voltam már vegyesen.
4/9 anonim válasza:
3as, az mondjuk kár.
Bár ez a tendencia, most már mindenre felírják gondolkodás nélkül, pedig nem egy C vitamin szintű bogyóról van szó...
5/9 A kérdező kommentje:
Hát én azért remélem, hogy elküld vérvétrelre mert én úgy tudom, hogy az alapján nézik a hormonokat és úgy választják ki a megfelelőt + trombózis.
2021. júl. 7. 00:01
6/9 anonim válasza:
Az attól függ, orvosa válogatja... van amelyik nem megy végig a teljes protokollon, hanem csak csinál egy UHG-t, kikérdez volt-e trombózis a családban, dohányzol-e stb. mérlegeli a kockázatokat és már aznap lövi fel felhőbe a receptet. Amelyik labort is kér, ott kb. 1 hét + amíg visszamész egy újabb 15-20k-ba fájó konzultációra és ahogy arra időpontot kapsz.
7/9 anonim válasza:
Hát ez pont olyan dolog, amin nem érdemes szaros 20ezret spórolni. Az, hogy volt-e trombózis a családban, nem jelent semmit.
8/9 anonim válasza:
Hehe, nekem minden előzetes vizsgálat után felírta, és 5 perc múlva már ki is váltottam. Buta voltam, hogy elfogadtam, de 19 éves, és már nagyon szerettem volna szexelni. (Előtte nem jött össze.)
A vérvétel eredménye is megjön, nyugi, de ha mégsem, majd szeded augusztusban. Ezen ne spórolj, mindenképp vizsgáltasd ki magad!
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket :)
2021. júl. 7. 12:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!