Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most irta ki a doki a fogamzasgatlot. Azt tudom hogy akkor kell elkezdeni szedni amikor megjon. De a tabi csomagolasan ott vannak a het napjai.. ha pl nem hetfon jon meg akkor be se vehetem a hetfot? Vagy az mindegy?
Ne nezzetek bolodnak xd
Ja es velemenyek a jangee fogamzasgatlorol?
Én is Jangee-t használok. Nekem bevált, nincs vele problémám.
Én kedden kezdtem a mensit szóval én mindig a keddel indítok, aztán szépen sorba szedem és ami az első sorból kimaradt hétfő azt szedem be legutoljára.
3 hónap kb mire beáll.
A 7 nap szünetben fog megjönni tehát az eredetihez képest koraibb lesz pár nappal.
De majd befog állni.
Ha nem jön meg az se baj, majd megjön legközelebb.
Kell az a 3 hónap mire hozzászokik a szervezeted.
Csak szedd a 28 tabit és tartsd a 7 nap szünetet minden esetben és akkor minden rendben lesz idővel.
Olvasd el a betegtájékoztatót, ez fontos.
A Jangee egyfázisú, tehát minden szem egyforma. Mindegy, hogy mikor melyiket veszed be. Ha a hét közepén jön meg, vedd be az aznapit, majd a levél végére érve folytatsd a megmaradt szemekkel.
egyfázisu, tehát ha megjön kedden, beveszed keddit
nekem jangee szétcseszte hormonrendszeremet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!