Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Most irta ki a doki a fogamzas...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most irta ki a doki a fogamzasgatlot. Azt tudom hogy akkor kell elkezdeni szedni amikor megjon. De a tabi csomagolasan ott vannak a het napjai.. ha pl nem hetfon jon meg akkor be se vehetem a hetfot? Vagy az mindegy?

Figyelt kérdés

Ne nezzetek bolodnak xd

Ja es velemenyek a jangee fogamzasgatlorol?

2020. dec. 18. 17:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Azt csak meg tudod jegyezni, hogy aznap reggel bevetted-e.
2020. dec. 18. 17:03
 2/11 A kérdező kommentje:
Amugy nem ertem hogy fog igy beallni tehat kovetkezore a 7 nap szunetben biztos megjon? Es ha nem akkor mivan?
2020. dec. 18. 17:09
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Én is Jangee-t használok. Nekem bevált, nincs vele problémám.

Én kedden kezdtem a mensit szóval én mindig a keddel indítok, aztán szépen sorba szedem és ami az első sorból kimaradt hétfő azt szedem be legutoljára.

2020. dec. 18. 17:10
 4/11 A kérdező kommentje:
Ahogy szamolom amikor szunet lesz nem akkor fog megjonni ugyhogy nem vagom
2020. dec. 18. 17:10
 5/11 anonim ***** válasza:

3 hónap kb mire beáll.

A 7 nap szünetben fog megjönni tehát az eredetihez képest koraibb lesz pár nappal.

De majd befog állni.

Ha nem jön meg az se baj, majd megjön legközelebb.

Kell az a 3 hónap mire hozzászokik a szervezeted.

Csak szedd a 28 tabit és tartsd a 7 nap szünetet minden esetben és akkor minden rendben lesz idővel.

2020. dec. 18. 17:20
 6/11 anonim ***** válasza:
Betegtajekoztato
2020. dec. 18. 17:57
 7/11 anonim ***** válasza:

Olvasd el a betegtájékoztatót, ez fontos.

A Jangee egyfázisú, tehát minden szem egyforma. Mindegy, hogy mikor melyiket veszed be. Ha a hét közepén jön meg, vedd be az aznapit, majd a levél végére érve folytatsd a megmaradt szemekkel.

2020. dec. 18. 19:20
 8/11 anonim ***** válasza:

egyfázisu, tehát ha megjön kedden, beveszed keddit

nekem jangee szétcseszte hormonrendszeremet

2020. dec. 18. 20:11
 9/11 anonim ***** válasza:
74%
Na figyelj elkezded az aktiv tablettákat azzal a felirattal amilyen nap van, ha a végére érsz akkor visszatérsz a csomag elejére és addig szeded amig el nem fogy (ha van placebót tablettád, sokkal kevesebb más szinű, azt hagyd a legvégére), ha placebót szedsz akkor az alatt az idő alatt, ha pedig szünetet kell hagynod akkor az alatt az idő alatt jelentkezik a vérzés. Innestől édes mindegy neked ezelőtt hogy volt kár is a régi mensid szerint számolgatnod mert már nem úgy működnek majd a dolgok. Amig aktiv tablettát szedsz nincs, placebo és szünet alatt meg van (ekkor sem az első naptól)
2020. dec. 19. 15:59
 10/11 anonim ***** válasza:
57%
5-ös az 21 tabi és 7 nap szünet, 28 tabi akkor van ha 4vagy 7 placebo tabletta is van a csomagban
2020. dec. 19. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!