Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátló abbahagyása...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátló abbahagyása után mennyi idő volt amíg visszajött a libidótok?

Figyelt kérdés
Nincs hová szépíteni, amint elkezdtem szedni olyan volt mint amit elvágtak. Onnantól max az újdonság varázsa hozott lázba de az is csak ideig óráig. 12 évig szedtem, 3 hónapja hagytam abba, de egyelőre nyoma sincs.
2021. júl. 3. 22:53
 1/7 anonim ***** válasza:
60%
Én is 12 évig szedtem és fogalmam se volt róla, hogy azért vagyok olyan kedvetlen és hideg. Sose hoztak lázba a barátaim. Abbahagytam kb másfél hónapja, nálam már jelentkezik a hatás, ezen a héten pl másra se tudtam gondolni… :D csak most meg barátom nincs 🤷‍♀️
2021. júl. 3. 22:56
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Vajon spirál mellett is így van? Lecsökken a vágy?
2021. júl. 4. 01:21
 3/7 anonim ***** válasza:
28%
Hát nekem a világon semmi gondom a libidómmal. Napi szinten kívánom, rendesen nedvesedek, és van orgazmusom is. Igaz én nem csak fogamzásgátlási célok miatt szedem, nekem minden szempontból megkönnyítette az életem.
2021. júl. 4. 02:23
 4/7 anonim ***** válasza:
3as, Milyen célok miatt szeded még? Nincs kellemetlen mellékhatása?
2021. júl. 4. 09:23
 5/7 A kérdező kommentje:

A spirált passzolom 🤷🏼‍♀️

Orgazmusom nekem is van, ha már eljutunk odáig hogy történjen valami, de maga az alapvető vágy, pl hogy kezdeményezzek az nincs.

Gondolom függ attól is, hogy milyet szed/szedett az ember.

2021. júl. 4. 10:05
 6/7 anonim ***** válasza:

1-2 hét. Az állt helyre a leghamarabb.

A szedés alatt kialakult inzulinrezisztenciámmal még mindig küzdök.

2021. júl. 7. 12:58
 7/7 anonim ***** válasza:
4es, olyan erős görcseim voltak, hogy lábra se tudtam állni 2 napig. Nem ettem, hánytam, szó szerint a könnyeim folytak a fájdalomtól, mindnen alkalommal. Receptre kapható lórúgás kategóriába tartozó fájdalomcsillapítókkal lett elviselhetőbb. Én is tartózkodtam a tabitól, de már nem tudtam úgy élni, hogy előre féltem mindnen hónapban. Találtam egy jó magán orvost, átbeszéltük, kivizsgált, és életem legjobb döntése volt. Eddig semmi negatív hatása, pedig hosszú évek óta szedem. Tudom, hogy azt mondják, hogy majd lesz bajom, de ez nem feltétlenül igaz, én vállaltam a kockázatot. Na és arról sem nagyon beszél senki, hogy az állandó görcsoldó milyen problémákat okozhat. Nem vagyunk egyformák, ezért kell egy jó orvos. És mint írtam, szexel sincs semmi gond, sőt, imádom az érzést, amikor a párom bennem megy el. (#3as vagyok)
2021. júl. 7. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!