Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abba hagyhatom 3 szem bevétele után a fogamzásgátlót?
Figyelj, a fogamzásgátlót ha csak nem sürgős eset, nem érdemes abbahagyni egy levél bevétele után. Nagyon felzavarhatja a ciklusod.
A nem érdemes alatt pedig azt értem, hogy tilos.
A sürgős eset alatt pedig, hogy pl. trombózist okoz.
Tudtad mire vállalkozol, tudhattad volna milyen felelősséggel jár, és ez márpedig az, hogy az első 3 hónapban komoly tüneteid lehetnek, illetve hogy mi a rendeltetésszerű használat. Ebbe pedig nem fér bele az, hogy random abbahagyod.
De ha ez megnyugtat: mikor elkezdtem szedni borzalmas volt nekem az a menstruációm. Azt hittem ott döglök meg az ágyon, mert bár addig is durva fájdalmaim voltak, a gyógyszer kezdésénél még annál is erősebbek. Majd úgy a 7.-8. napon már nem fájt. És azóta is nagyon mérsékeltek a "menstruációs" fájdalmaim.
Menzesz meghozó injekció? Azaz konkrétan nem volt ciklusod és te még képes voltál fogamzásgátló szedésébe kezdeni?
Ez gyakorlatilag egyenes út a meddőség felé, padlógázzal...:S
Egyébként ja, az endometriózis beillik a képbe.
A nők kb 20%-át érinti, a nőgyógyászokt öbbsége leszarja és csak felír rá egy fogamzásgátlót ami ugye kioffolja a ciklust, tehát a problémát, és fáj mint a pcsa
Illetve egy endometriózisos ismerősömnél is bepróbálkoztak fogamzásgátlóval, de neki nem bírta a szervezete, abba kellett hagynia, lehet ez is ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!