Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehet valaki így terhes?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet valaki így terhes?

Figyelt kérdés
Augusztus 2-án lefeküdtem a barátnőmmel, de természetesen használtunk gumit. Eléggé izgulós emiatt, ezért miután elment a biztonság kedvéért feltöltöttem vízzel, de nem folyt sehol, így a gumival nincs baj. Viszont már 8 napja késik a menstruációja. Lehet, hogy terhes?
2010. aug. 26. 14:25
 1/6 anonim ***** válasza:
ha nem folyt ki nem lyukadt ki akkor csak az ideg miatt késik.
2010. aug. 26. 14:28
 2/6 emberke ***** válasza:
55%
első alkalom volt? (vagyis most vesztetted el a szüzeséged?
2010. aug. 26. 14:28
 3/6 anonim válasza:
100%
Ezer oka lehet annak, hogy késik... 8 nap még nem a világ...
2010. aug. 26. 14:29
 4/6 anonim ***** válasza:
hát ha előtte nem volt védekezés nélküli aktus és az az óvszer nem volt lyukas kevés az esélye. az hogy izgul nagyobb probléma, mert még inkább késni fog. szóval vegyetek egy tesztet800ft... megcsináljátok első vizeletből, s kiderül az ég. a barátnőd megnyugszik, s valószínű megjön. ha negatív, s mégse jönne, irány az orvos, mert más probléma áll a háttérben..
2010. aug. 26. 14:30
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem most vesztettem el a szüzességem, már másfél éve használok gumit, de vele most feküdtem le először. Igen tudom, hogy ezer oka lehet, és hiába mondom neki, hogy nem terhes, átragasztja rám az ideget:D Köszi a tippet, tesztert kipróbáljuk.
2010. aug. 26. 14:34
 6/6 anonim válasza:

igaz, azt mondják nincs 100%-os védettség, csak az önmegtartóztatás... , de nem kell aggódnia, ebből nem lehet baj :)

Próbáld megnyugtatni :)

2010. aug. 26. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!