Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mégis mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egyre jobban kezdek félni, de most világosan megkérdezem. Megjöhet pontosan a menzesz terhesség alatt? Az orvosom azt mondta, hogy ha 35. napra jön meg akkor vagyok terhes. Eddig én is így hallottam, hogy ha késik, akkor lehetsz terhes, nekem viszont napra pontosan megjött a szünetben. Barnás színű,pont olyan amit olvastam a megvonásos vérzésről. Éreztem már párszor hasszurkálást, van aki azt mondja ez a tabi velejárója, van aki meg azt h a terhesség jele. Mostmár tényleg nem értek semmit, annyiféle választ olvastam erről, hogy teljesen összezavarodtam:S2010. aug. 26. 09:47
2/6 anonim 

válasza:

most akkor mégis mi a kérdésed? mit tegyél, vagy az, h megjöhete terhesség alatt?
3/6 A kérdező kommentje:
Végülis eldöntöttem, hogy veszek egy tesztet. Eddig oké. De csak én nem értem az egészet? Hogy állandóan ellentmondó válaszokba botlom? Mindegy csinálok tesztet és elmegyek a dokihoz is. Bár jó lenne tudni mennyi az esélye, hogy megjöhet terhesség alatt is.
2010. aug. 26. 10:14
4/6 anonim 

válasza:

50 százalék. vagy megjön, vagy nem
5/6 anonim 

válasza:

Elég ritka, hogy megjön, ha terhes vagy.
De hogy megnyugodj, csinálj tesztet, írd meg mi lett
6/6 anonim 

válasza:

"Az orvosom azt mondta, hogy ha 35. napra jön meg akkor vagyok terhes"
Ennek a mondatnak nincs értelme.Ilyet biztos,hogy nem mondott az orvosod.Tabletta szedés mellett nincs is 35.nap,akkor minden ciklus 28 napos,21 nap tablettás 7 nap szünet.Ha a szünetben megjött akkor nagy valószínüséggel nem vagy terhes.Persze vannak kivételek,de ritka.A tesztet csináld meg,hogy megnyugodj.
A hasszurkálás előfordul tabletta mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!