Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha..?
Nem szeretnék hormont szedni, családban minden! Nőnek lett valami nyavajája tablettáktól de..
pesszinárium/spirálban nem bízok, elköttetést el sem vállalnák nálam mivel nincs gyerekem, de a gumit meg mindig leszedem” a másikról ha aktus van.
Mármint belülről szedem le...
és ilyenkor mindig az a vége hogy orál, de szerelmeskedés meg alig van, és állandó hiányérzet”.
Miért..? Van még valaki akinél van ilyen probléma?
Fiúként azt mondhatom voltam már hasonló helyzetben hogy a csaj (mint ahogy te is fogalmaztál) leszedte rólam az óvszert aktus közben. Elég intenzív volt akkor a szex és ő irányított meg nagyon szűk is volt, viszont amikor én irányítottam és a saját tempómban csináltam (meg persze pár alkalom után) már nem jött le a gumi.
Légy türelmes és hagyd hogy a másik fél irányítson míg ez a helyzet fenn áll, idővel változni fog ez. :) 24/f
És az óvszer plusz síkosító kombinációja?
Régebben én is folyton leszedtem a gumit, mire rájöttünk hogy azért van mert a szex vége felé már nincs elég síkosító a gumin, illetve bennem sem. Mióta kis mennyiségben síkosítót használunk azóta megszűnt ez a baj. Szerintem egy próbát megér
4-es A nem mindegy, hogy hova élvezt úgy értettem, hogy nem beléd, ez kombinálva hormonmentes spirállal, pesszáriummal még tovább csökkenti a teherbeesés esélyét.
Ha lejön a gumi az nem miattad van, nem megfelelő a méret. Durex-ek általában 56mm-esek, ez a legnagyobb átlagosan kapható méret, de a Mysize oldalon lehet rendelni speciális méreteket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!