Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye nincs nagy esély a terhességre?

a 15 éves vagyok.
azért mondják azt hogy nincs kifejlődve az agyunk mert képesek vagyunk ilyen korán elveszteni a szüzességünket ( én nem bántam meg) :) de ettől függetlenül akkor is oltanak mer nem látják a hátteret

A megszakítás (feltéve, hogy ugye sikerül ^^) pearl-indexe 35. Ez a szám a kommersz tévhittel ellentétben - ami errefelé a tizenévesek között nagyon elterjedt - nem 35% esélyt jelenet, hanem azt, hogy 100 vizsgált párból egy év alatt 35 esett teherbe.
Namost ha arra vagy kíváncsi, hogy EGY sexuális együttlétnek ílymódon mennyi a MATEMATIKAI esélye, akkor az alábbi formula segít:
100 szorozva heti átlag 3x-ig együttléttel:
100*52*3= 15600 együttlét.
Ebből 35 végződik fogantatással. Tehát matematikailag megközelítőleg 0,2% az esélye a teherbe esésnek.
Ez nyilvánvalóan szükséges felfelé kerekíteni valamelyest, hiszen a Pearl-index egy baromi szar rendszerrel működik, mert ha valaki úgymond az "első" ilyen együttlét alatt teherbe esett akkor az már nem rontja tovább a statisztikát.
De megközelítőleg 1-2% között van az esély. Ha nem volt épp peteérésed akkor ez a szám radikálisan csökken.

Kedves előző: matematikailag igazad van.
De azt is nézd, hogy aki beleesik abba a kevés százalékba, annak 100%-ban nem jött be a megszakítás.
Viszont ha számolunk, akkor a peteéréskor megszakítás nélküli aktus esetén is csak 20% végződik terhességgel.
De ugye erre nem lehet alapozni, hanem aki nem szeretne babát, az védekezik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!