Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ugye nincs nagy esély a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye nincs nagy esély a terhességre?

Figyelt kérdés
Most vesztettem el a szüzességem 2 napja, de nem védekeztünk.Nem volt egyikünknél se óvszer szóval csak kivette mielőtt elélvezett volna.Barátnőm így védekezik 1 hónapja és ő se lett terhes.A menstruációm után 1 nappal volt az aktus.Ugye nagyon kicsi az esély hogy terhes vagyok?18/L
2010. aug. 25. 14:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Azért az mond valamit, hogy egy 15 éves tinilánynak több esze van itt, mint a 18 éves, felnőttkorú, szavazó állampolgárnak, vagyis a kérdezőnek.
2010. aug. 25. 15:34
 12/17 anonim ***** válasza:
Amúgy nem hiszem, hogy ebből tanult a kérdező. Huszonéves ismerősöm 3 havonta szaladgál 72 órásért, mert persze mindig ráparázik, de tanulni sose tanul belőle- aki hülye, az is marad.
2010. aug. 25. 15:36
 13/17 anonim ***** válasza:
15:13, és még azt mondják, a 15 éves csajok agya nem kifejlett :D fenét :)
2010. aug. 25. 15:37
 14/17 anonim ***** válasza:
52%

a 15 éves vagyok.

azért mondják azt hogy nincs kifejlődve az agyunk mert képesek vagyunk ilyen korán elveszteni a szüzességünket ( én nem bántam meg) :) de ettől függetlenül akkor is oltanak mer nem látják a hátteret

2010. aug. 25. 16:20
 15/17 anonim ***** válasza:
teljesen egyet értek az előttem szólóval én is 15 vagyok és én is nemrég vesztettem el és én se bántam meg. De nem vagyok felelőtlen. Teljesen tisztában vagyok minden szexel kapcsolatos dologgal:D
2010. aug. 25. 21:17
 16/17 anonim ***** válasza:

A megszakítás (feltéve, hogy ugye sikerül ^^) pearl-indexe 35. Ez a szám a kommersz tévhittel ellentétben - ami errefelé a tizenévesek között nagyon elterjedt - nem 35% esélyt jelenet, hanem azt, hogy 100 vizsgált párból egy év alatt 35 esett teherbe.

Namost ha arra vagy kíváncsi, hogy EGY sexuális együttlétnek ílymódon mennyi a MATEMATIKAI esélye, akkor az alábbi formula segít:

100 szorozva heti átlag 3x-ig együttléttel:

100*52*3= 15600 együttlét.

Ebből 35 végződik fogantatással. Tehát matematikailag megközelítőleg 0,2% az esélye a teherbe esésnek.

Ez nyilvánvalóan szükséges felfelé kerekíteni valamelyest, hiszen a Pearl-index egy baromi szar rendszerrel működik, mert ha valaki úgymond az "első" ilyen együttlét alatt teherbe esett akkor az már nem rontja tovább a statisztikát.

De megközelítőleg 1-2% között van az esély. Ha nem volt épp peteérésed akkor ez a szám radikálisan csökken.

2010. aug. 25. 21:26
 17/17 anonim ***** válasza:
53%

Kedves előző: matematikailag igazad van.

De azt is nézd, hogy aki beleesik abba a kevés százalékba, annak 100%-ban nem jött be a megszakítás.

Viszont ha számolunk, akkor a peteéréskor megszakítás nélküli aktus esetén is csak 20% végződik terhességgel.

De ugye erre nem lehet alapozni, hanem aki nem szeretne babát, az védekezik :)

2010. aug. 25. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!