Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Summer2 kérdése:
Be merjen vállalni? Melyik a legjobb?
Figyelt kérdés
Olvastam hogy van hüvelykúp, hüvelytabletta,lágy hüvelykapszula, és hüvelykrém. Megszakítással csinálnánk. Nem érzi jól magát az óvszerben,én pedig nem szeretnék hormonális fogamzásgátlót.2021. jún. 8. 14:54
A kérdező szavazást indított:
Igen, nekem bevált
Nehogy kockáztass
23 szavazat
1/9 anonim válasza:
Ó, biztos szeretettel várnak a Pharmatex babások csoportjában...
2/9 anonim válasza:
Mint ahogy bármilyen más védekezési módszer mellett becsúszott baba csoportban.
Semmi sem 100 százalékos.
3/9 anonim válasza:
Ha pesszáriumot is felraksz hozzá akkor igen. A hüvelyzselé inkább arra jó, hogy óvszerszakadás esetén is legyen még egy plusz "védvonal".
4/9 anonim válasza:
Akis_hamis, nem mondooood???
De ugye tudod, hogy az ilyen semmit nem érő trutyiknál sokkal nagyobb a baba lehetősége?
Nem mondtam, hogy a gumi 100%
5/9 anonim válasza:
Gumival csináljátok. Nálam is próbálkoztak már így, de felejtős. Aki nem akar gumit húzni, az menjen inkább recskázni. Ennyike.
6/9 anonim válasza:
Szerintem se vállald be,főleg ha nem tartós kapcsolat, mert így elég könnyen becsúszhat a baba, ha nem használtok kiegészítő védekezést. Az óvszer azért jobb,mert ha leellenőrzitek látszik egyből, ha gond van
. Ha nem húzza fel,viszlát. Ne az ő kényelmét nézd elsősorban,hanem az esetleges következményeket. Össze is szedhetsz valami nemi betegséget vagy bakteriózist még pluszba.
7/9 anonim válasza:
Pharmatex + megszakítás teljesen jó megoldás.
8/9 anonim válasza:
Én ezt egy biztos kapcsolatban, házasságban vállalnám be, ahol nem világ vége egy becsuszott gyermek, de épp hormon mentesen és gumi nélkül akarnak védekezni
9/9 anonim válasza:
"semmi sem 100%" igen csak a gumi, tabi, spirál 98-99 a pharmatex meg 60
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!