Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Védhet még a tabi? Vagy kiment a hatása?
Figyelt kérdés
Tnap 19:í0 perckor bevettem a fogamzásgátlót. Este buliba voltam és ittam bort nem szeretem a bort de nem tudtam h ez lesz tőle, és hajnal 3kor hánytam...Kimehetett a tabi hatása? vagy már felszivódott és nincs csaj??2010. aug. 24. 15:06
1/4 anonim 

válasza:

"nem szeretem a bort de nem tudtam h ez lesz tőle"
Babám, ez nem a bor hibája. Bármi alkoholosat ittál volna mértéktelenül, a végén hánysz. Nem tudtad, hogy ilyesmi történhet, mi? :)
2/4 anonim 

válasza:

...Van a fogamzásgátlóhoz tájékoztató. Ha hat órán belül hánysz vagy megy a hasad, akkor kell pótolni. Gondolom ki tudod akkor számolni, hogy ez esetben mi a szitu...
4/4 A kérdező kommentje:
am nem értem h miért kell mindig normálatlan válaszokat irni.. és képzeld el télleg nem ittam sok bort csak nem szeretem és ittam....hibás voltam ennyi nem kell alkoholistának nézni...meg nem dugtak meg csomóan és terhes sem lehetek .... nem értem miért kell bunkózni...de mindegy már megnyugodtam h hat a tabi mert 6 óra a bevétel és a hányás között simán eltelt...
2010. aug. 24. 15:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!