Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért van ez? (14-25 éves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Captain Frájer kérdése:

Miért van ez? (14-25 éves lányok figyelmébe ajánlom a válaszokat és kérdéseim)

Figyelt kérdés

Miért kérdeznek ilyen sokan k*rvanagy b@romságokat?

Basszus, mit gondoltok a nemi bajaitokra ki tud jobban válaszolni, egy itt ücsörgő kommentelő, aki youtube-ot néz közben, vagy egy diplomával rendelkező orvos? Nemi bajjal az orvoshoz kell fordulni!

Másik hülyeség, amikor 14 évesek jönnek a legabszurdabb kérdésekkel...Ha nem tudod, hogy hogy működik a tested és a homronrendszered és, h milyen kis szívós életforma a sperma, akkor ne szexelj! Autóvezetés előtt is megtanulod az elméletet, itt is ugyanígy tedd!

Párkapcsolati kérdések: Most komolyan...Mégis miért vannak az ilyen kérdések, h "Hogy kérdezzem meg?" "Hogy vegyem rá?" "Hogy mondjam el neki?"...????!!!!! Ha ide le tudtad írni, akkor miért nem tudod a szerelmednek is elmondani?

Szóval úgy ti, akik felteszitek ezeket a hülye kérdéseket, mégis hogyan gondolkoztok? Mert, h eszetek az kevés van az biztos.

2010. aug. 24. 14:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Köszönöm.
2010. aug. 24. 15:05
 12/20 anonim ***** válasza:
engem a fogamzásgátlót szedők tudnak felbosszantani. előbb kellene körültekintően tájékozódni, és nem utólag szembesülni valami semmiséggel, amit az orvos elmondhatna, bár sokszor tényleg nem esik szó róla a betegtájékoztatóban. továbbá a bennemmentelterhesvagyok? jellegű kérdésektől is előszeretettel a falnak mennék. amikor meg odaírod, hogy peteérés környékén elég esélyes... teszteljen, akkor le leszel pontozva. ebben a témakörben nem veszem a fáradságot arra, hogy komolyan vegyek bárkit.
2010. aug. 24. 15:12
 13/20 anonim ***** válasza:
38%
Kérdező te pont olyan hülye vagy ezzel a "kérdéssel" mint azok akik olyanokat írnak amiket te megemlítettél..ennyit erről:)
2010. aug. 24. 15:22
 14/20 anonim ***** válasza:
aham.. nagyjából ez igaz, csakhogy ezért van ez az oldal. hogy ne kelljen orvoshoz rohangálni mindenkinek.
2010. aug. 24. 15:54
 15/20 Szandykah válasza:

már nem azért... de ez miért is van a fogamzásgátlás résznél?? :O

15/L

2010. aug. 24. 16:11
 16/20 anonim ***** válasza:
nem értem mi köze a 14 évesnek a 25 évesnek... kicsit eldobtad a sulykot kedves kérdezőcske. azért egy tizen nem egyenlő egy huszonnal, s a kérdésed téged minősít!!! mindenki ott érdeklődik ahol akar, az az ő baja, hogy annyira buta, hogy nem orvoshoz megy, ezzel a semmit nem érő kérdéseddel nem jutottál sehova, csak töltötted az oldalt, s nem is ebbe a kategóriába tartozik. szóval mégegyszer a huszon nem tizen, és szerintem ezzel a kérdéssel te a tizenbe se kerülsz be... ez komoly
2010. aug. 24. 16:15
 17/20 anonim ***** válasza:

A válasz írója 100%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:55

Ezzel a válasszal értek egyet 100%-ban.. Attól hogy megijedtek mert valami baj történt, nem akarnak rögtön orvoshoz fordulni, mert gondolom nem akarják a szüleik vagy akárki más orrára kötni.. Ha neked van valami testi vagy lelki problémád, amit legszívesebben betennél egy dobozba és elásnád a föld mélyére, látod ez ugyanolyan. Képzeld, te is követhetsz el meggondolatlanságokat, és hibákat, te sem vagy ám tökéletes.. Ugye ha ilyen problémád lenne, te sem rögtön olyanhoz fordulnál, akinek nem szívesen árulnád el.. Ez az oldal azért van, hogy név és arc nélkül meg merd kérdezni, ha esetleg nem mered mástól. Nem akarlak szidni, de neked sincs jogod lehülyézni másokat, csak mert nem tetszenek a kérdései, vagy nem tetszik hogy felelőtlenül viselkedett. Mert te még soha nem voltál felelőtlen, meggondolatlan igaz? Még soha nem követtél el olyat amit később megbántál ugye? Nincs olyan hogy tökéletes ember, és tökéletes cselekedet, mivel mindenkinek más a véleménye a dolgokról. Ha nem tetszik amit kérdeznek, görgess tovább aztán szevasz.

Nem tudom hány éves vagy, nyilván nem tizen-huszonéves, ha így tetted fel a kérdést, szóval lehet lehurrogni, hogy 17 évesen osztom neked az észt. De nekem is lehet saját véleményem.

17/L

2010. aug. 24. 16:46
 18/20 anonim ***** válasza:
Azt hiszem jogos a kiborulásod, szerintem is abszurd ami itt folyik, és az is, hogy a gyerekek nem akarják/tudják a maga teljességében átélni a gyermekkorukat, mindinkább igyekeznek felnőni és olyan dolgokat csinálni, amit a felnőttek, pedig bőven ráérnének ezzel, persze agyban még nem nőnek fel ezekhez a dolgokhoz, még ha testileg igen. Szomorú, hogy ebbe az irányba halad a világ.
2010. aug. 25. 13:23
 19/20 anonim ***** válasza:
17/l, aki egyetért a 14:55össel! nyilván nem olyanoknak szól, akik pl aziránt érdeklődnek, hogy az antibiotikum kiüti-e a fogamzásgátlót, vagy mekkora a valószínűsége, hogy teherbe esel peteérés utáni napokon... az utolsó válaszolóval értek egyet, medikus vagyok, tudom, hogy működik az emberi szervezet. ennek ellenére felháborít, hogy sokan felelősség teljes hiányában, minden biológiai tudás híján kérdeznek kapitális ostobaságokat, amit a 8. osztályos biológiakönyv és felvilágosító óra tartalmaz. nem a "hibázás" a tényleges hiba, hanem az, hogy -a kérdező hasonlatát idézzem,- nincsenek tisztában az elmélettel és belevágnak a gyakorlatba. neked is meg kell tanulnod a kreszt, hogy szabályosan vezess.
2010. aug. 25. 14:44
 20/20 anonim válasza:
Itt csak tanácsokat kérünk, osztunk meg másokkal. Nem diplomatikus álaszokat várunk. idióta...
2010. aug. 31. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!