Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy terhes vagyok?
31. napban vagyok de még nem jött meg. Előző hónapban is 30. napon jött meg . Dee vagy 3-4 napja megkívántuk egymást a barátommal és gumi nélkül épphogy egy kicsit alig a makkját belém rakta v. 2-3x de épphogy csak a feje ment be. Lehetek ennyitől terhes ??:S. Vagy esetleg elkaptam-e valami fertőzést mert állandóan viszket meg tegnap fürdés közben nagyon égett a nemi szervem. 10 perc mulva indulok patikába terhességi tesztért szerintetek mennyi esély van rá, hogy terhes vagyok ?? :(
Egyébként mindigis óvszerrel védekeztünk , most az 1x szállt el az agyunk ! :(.

Most van időm és leírom,hogy rövidítve megértsd hogy működnek a dolgok és legközelebb ne kérdezz hülyeséget.
A gyerekhez spermium és petesejt kell.Spermium azzal,hogy belédhatolt kerülhetett a hüvelyedbe.Sem az aktus hossza,sem a pénisz mélyrehatolása nem számít!
Ha bekerültek a spermiumok,akkor még benned pár napig szépen elvannak,életképesek.Ez kb.2-3 napot jelent,de lehet több is.Ha ezalatt a pár nap alatt neked van peteérésed,akkor megtörténhet a megtermékenyítés.A peteérés egy átlagos 28 napos ciklus esetében általában félidőben van,azaz a 14.nap körül.Sajnos a bibi a dologban,hogy ez nem mindig van így.Peteérés bármikor lehet,még egy orgazmustól is és előfordulhat egy ciklus alatt több peteérés is.Szóval erre nem érdemes alapozni,mert pofára lehet esni.
Ha nálatok megtörtént a megtermékenyítés,akkor onnantól kb.12-14. napra fejeződik be a beágyazódás.Innentől kezdve beszélhetünk terhességről.Amikor megtörtént a beágyazódás a szervezeted elkezdi termelni a HCG hormont,ami a vizeletedben is jelen van és ezt mutatja ki a terhességi teszt azzal,hogy belemártod a vizeletedbe.A 3 napos tesztek,amikre az van írva,hogy a 3 napos terhességet is kimutatják,azt a beágyazódástól számítjuk vagyis 12+3=15.napon hatásos lehet,de lehet,hogy csak a 17.napon mutat jó eredményt,ezért érdemes várni pár napot.
Vagyis most még SEMMIT nem fogsz tudni kezdeni a terhességi tesztel,még várnod kell!Amit tenni tudsz,veszel egy karton óvszert vagy feliratsz fogamzásgátlót és reménykedsz,hogy most megusztátok és soha többet nem szexeltek védekezés nélkül.Sem 1-2 percig,sem kicsit bedugva,sehogy,csak védekezve!
Lehetséges az is, hogy csak azért késik mert a párom pótvizsgázik ?? Erre még nem is gondoltam .. De már most átment remélem megnyugszom aztán pedig megjön.
Köszönöm az eddigi válaszokat !
Szerintem is inkább nap mint óra!
De a nőgyógyászt sűrgősen látogasd meg, mert a viszkető és az égő érzés valószínü, hogy gombás fertőzés.De ne ijedj meg,nem valószínü, hogy szexuális úton kaptad el.DE MINDENKÉPPEN MENJ EL ORVOSHOZ, MERT A KÉSŐBBIEKBEN KOMOLY BAJ IS LEHET BELÖLE HA NEM KEZELIK MEGFELELÖEN!Tapasztalat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!