Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy terhes vagyok?
31. napban vagyok de még nem jött meg. Előző hónapban is 30. napon jött meg . Dee vagy 3-4 napja megkívántuk egymást a barátommal és gumi nélkül épphogy egy kicsit alig a makkját belém rakta v. 2-3x de épphogy csak a feje ment be. Lehetek ennyitől terhes ??:S. Vagy esetleg elkaptam-e valami fertőzést mert állandóan viszket meg tegnap fürdés közben nagyon égett a nemi szervem. 10 perc mulva indulok patikába terhességi tesztért szerintetek mennyi esély van rá, hogy terhes vagyok ?? :(
Egyébként mindigis óvszerrel védekeztünk , most az 1x szállt el az agyunk ! :(.

1. Ne dugjatok védekezés nélkül.
2. A terhességi teszt negatív lesz, mert ennyi idő alatt a terhességet nem mutatja ki a teszt.
3. A viszketés és égő érzés gombafertőzésre utal, ez esélyesebb mint bármilyen fertőzés.
4. A menstruáció tizenéves korban sokminden miatt csúszhat, egy-két nap nem számít.
5. Ne dugjatok védekezés nélkül.

A terhességi teszt 90%-os eredményt csak két hét elteltével fog mutatni.
Megeshet, h terhes leszel, mert a péniszben a legutóbbi szex óta maradhat még sperma, ami az előváladékkal távozhat.
Egyébként meg tudod, hogy ki tudna pontosabb választ adni? Egy nőgyógyász. Neki diplomája van a témában, míg az itteni kommentelők jó része azt sem tudja, h mi a különbség a DNS és az RNS között...

Canesten combi lesz a megoldás és a párod is kenegesse a péniszét!!!
Mert ugyan neki nem viszke, fáj de attól még hordozza a gombát!
Ne aggódj 3-4 nap múlva nem lesz semmi bajod!

Ha meg van, akkor kamu. Ahogy előttem írták egy teszt csak nagyjából 90-95%-ra biztos, de csakis körülbelül két hét elteltével tud ennyire pontos választ adni. A szervzetben a folymatok igaz, h gyorsan mennek, de nem ennyire. Ha rögtön szex után is használod, akkor mondjuk az előző napi összevissza zabálás(neagyisten drogozás) fals eredményeket produkálhat.
Az a biztos, ha vársz legalább 1 hetet, mert megeshet, hogy holnap pozitív vagy negatívat mutat(pozitív esetén valószínű a terhesség 70%-ban), de két hét múlva a negatív pozitív lehet, a pozitív, meg csak ritka esetben változik negatívvá. De a legbiztosabb, ha elmész orvoshoz és vérvizsgálattal állapítják meg.

A legérzékenyebb tesztek is csak beágyazódás után 3 nappal mutatnak eredményt. De a beágyazódás alapból kb. 7 nap.
Nem értem abban mi a jó, hogy "bedugja a makkját"....akkor már nem lett volna jobb elmenni a boltba gumiért, és rendesen szexelni?
Elég érdekes. Persze lehet teherbe estél, de nem túl vszínű. Máskor azért inkább ne csináljatok ilyet. A fertőzéseddel meg menj orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!