Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogyan kell megszakításos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell megszakításos módszerrel védekezni? Most csinálnám először így.

Figyelt kérdés
Biztos hogy terhes leszek ha nem használunk óvszert? Pont az nap lesz az ovulációm is.
2021. máj. 7. 07:39
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Aznap lesz az ovulációd és orosz rulettet játszol?
2021. máj. 7. 07:42
 2/8 anonim ***** válasza:
90%

Nem létezik olyan, hogy megszakításos védekezés.

Vagy védekezel rendesen pl. óvszer, fogamzásgátló, pesszárium, spirál, stb. Vagy nem. És a megszakításos a nem kategóriába tartozik.

2021. máj. 7. 07:45
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy mondták, nincs ilyen védekezés. Csak ha nem baj hogy gyerek lesz, akkor játssz ilyet.
2021. máj. 7. 07:56
 4/8 anonim ***** válasza:
91%
Nem sok esélyed van teherbe esni így, de jóval több, mint a semmi. Ha tudod, hogy peteérésed lesz, nem érdemes kockáztatni. Ha mégis terhes leszel, nem fog vigasztalni az, hogy statisztikailag kevés esélye volt.
2021. máj. 7. 08:31
 5/8 anonim ***** válasza:
87%

A megszakításos módszernek az a lényege, hogy a pasi még azelőtt kihúzza, hogy az orgazmusnak a közelébe jutna. Magyarán a szex közepen. Azt hiszik, hogy ha már érzik hogy jön az orgazmus, gyorsan kirántják, az megszakításos védekezés. Nem az, hanem orosz rulett.

Jó abortuszt ❤️

Akarom mondani jó anyák napját az oviban ❤️

2021. máj. 7. 09:47
 6/8 anonim ***** válasza:
24%
Igazából neked nem nagyon kell tenni semmit, csak megbízni a pasiban, hogy kifogja húzni. Sokan a határokig mennek el, azaz utolsó utáni pillanatban húzzák ki, és ahogy kihúzták, lőnek is azonnal. Ez kockázatos tényleg. Volt nekem is egy csajom, akivel mindig gumi nélkül dugtunk, mert őt jobban zavarta a gumi, mint engem. Én úgy csináltam mindig, hogy mikor már éreztem, hogy a végefele járok, kihúztam, és befejeztem kézzel. Személy szerint én jobban is szeretem így, mert sokak szerint csak az az igazi, ha punciban mész el, na én pont hogy nem szeretek punciban elmenni, jobban szeretem kihúzni.
2021. máj. 7. 10:45
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok anyuka.

Az ilyeneket miért nem pakoltatják ki? Kutyát, macskát ivartalanítjukzhogy ne szaporodjon, de egy cserepesnövény eszével rendelkező embert nem...

2021. máj. 7. 12:25
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Már az előválladéktól is lehetsz terhes. Jól mondják, megszakításos védekezés nem létezik. Pláne ha épp ovulálsz is.

Szedhetsz tabit is, ha alkalmazhatsz hormonális fogamzásgátlót. Vagy ha nem akkor ott pesszárium... stb

Ne hazárdírozz. Kell neked egy abortusz? Vagy készen állsz az anyaságra? Gondolom nem.

2021. máj. 7. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!