Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki, milyen hatékonysággal tudta alkalmazni a megszakításos módszert?
Naptárat sosem néztünk, a párommal lassan öt éve használjuk, egyelőre hatásosan.
Egyébként hosszú távon volt ez negatív hatással a szexualitásotokra? Mennyire vagytok termékenyek - amikor élesben csináltátok, azonnal összejött a babu?
Köszii, n/31 🥰🥰
Nálunk 7 év utàn is naponta, de nincs még gyerek.
Mondjuk mindig kitalálunk valami újat.
Mi tabizunk, szóval ki is, be is megy a párom, sokat kell takarítani, de megérte. Még nem lehetne gyerek.
A rézgyöngy okozza a gyulladást, azt is említettem. A női koton meg irtó zajos és száraz. Gusztustalan.
Hiába ha valaki nem tud védekezni (én vagyok érzékeny a hormonokra), a legjobb a megszakítás. Gyereket nem szeretnék soha. Valaki írta, hogy sokkal több hormont termel olyankor a szervezet és ezt én is tudom. Nem akarok veszélyeztetett terhes lenni vagy meghalni egy gyerek miatt. :(
Tehàt szívesebben mész abortuszra, mint hasznàlsz elég sikosítàst?
Csináltàl trombózisos genetikai tesztet?
Sok nőgyógyàsz elköt gyerek nélkül is, nagyon rendelőtől függ.
Az abortusz nem fogamzásgátlàs.
"Tehàt szívesebben mész abortuszra, mint hasznàlsz elég sikosítàst?"
Milyen síkosítás? Mivan? :D
"Csináltàl trombózisos genetikai tesztet?"
Női ágról örököltem igen. Nagyapám is trombózisban halt meg, és nekem is sokat fáj a lábam. Pozitív lett nyilván. Cigiznem sem szabad.
"Sok nőgyógyàsz elköt gyerek nélkül is, nagyon rendelőtől függ."
Akkor írj nekem pár rendelőt, mert ilyenről még nem hallottam. :)
"Az abortusz nem fogamzásgátlàs."
Nem írtam, hogy az. Szerintem összekeversz valakivel, például nálam síkosításról szó sem volt, nem tudom hogyan jön az ide.
Mondtad, hogy a gumi nem opció, feltételeztem, hogy ugyanaz vagy, aki az elején írta, hogy dörzsöli a gumi.
Ha nem, akkor bocsi.
Ausztráliában dolgozom, gondolom az nem segít ha itteni klinikát írok.
17-es valóban én írtam hogy kidörzsöl, de nem azért mert száraz... Sokszor olyan nedves vagyok, hogy csepeg. A gumi valahol megakadhat és ezért dörzsöl ki, volt hogy véreztem utána és le is csúszik emiatt.
Ausztrál klinikát sajnos feleslegesen írnál, de köszi. Oltási igazolvány nélkül úgy néz ki, soha nem is mehetek külföldre. :D
Esetleg lehet, hogy a szűzhártyàd nem "szakadt át" (ugye nem szakad de mindegy) és ha nagyobb darab ottmaradt az okozhat vérzést. Van, hogy klinikai úton kivàgjàk.
De nem rémisztgetlek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!