Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki, milyen hatékonysággal tudta alkalmazni a megszakításos módszert?
Naptárat sosem néztünk, a párommal lassan öt éve használjuk, egyelőre hatásosan.
Egyébként hosszú távon volt ez negatív hatással a szexualitásotokra? Mennyire vagytok termékenyek - amikor élesben csináltátok, azonnal összejött a babu?
Köszii, n/31 🥰🥰
Ilyenkor sosem az az érdekes, hogy hànyan nem estek teherbe.
A magas férfi terméketlenség miatt ez a szàm csak nőni fog.
A kérdés az, hogy az ilyen pàrok utàna mikor estek teherbe.
Hihetetlenül felelőtlen dolog, ha nem akarsz gyereket. Ha akarsz, akkor meg felesleges megszakítani :D
Miből àll gumit hùzni? Tabit szedni? Berakatni egy spirált? Valami?
"Miből àll gumit hùzni? Tabit szedni? Berakatni egy spirált? Valami?"
Ezeket amit felsoroltál, egyiket sem használhatom. Ilyenkor mit szólsz? Lusta vagyok?
-óvszer kidörzsöl, mindegy hogy latex vagy mentes.
-hormonra érzékeny vagyok, konkrétan meghalnék tőle trombózisban .
-Spiralt berakni kellemetlen, viselni sokszor fajdalmas és hormonmentesen egy gyulladást fenntartani nem egészséges. Ha folyamatosan gyulladt lenne a farkad te mit szólnál hozzá?
-"valami" gondolom kifogytál a példákból de veszem a fáardtságot és ezredszerre is legépelem a többi lehetőséget is:
-pharmatex nem hiába mondják utana azt hogy baba. Szinte veszélyesebb mint a megszakítás. Kifolyik, éget, mar, újra kell kenni, sok idő mire hat így a spontán szex kizárva. Orálozni nem lehet mellette és fürödni sem ajánlott utána.
És nincs több lehetőség, ami ne lenne ártalmas vagy kellemetlen, hormonos sz@r.
#4 miből áll tabit szedni?? A csapból is az folyik, mennyire káros a tabletta, olvass már utána egy kicsit, mielőtt hülyeségeket ajánlgatsz.
Arról nem is beszélve, hogy (az ezernyi mellékhatása mellett), még csak nem is 100%-ban megbízható, mert tabi mellett is teherbe lehet esni. Ennyi erővel, inkább a megszakításos.
Sikosító :)
Sikosított gumi.
Nőgyógyàsz, mert a vaginàlis szárazsàg sokszor nemi betegségre utal, ami lehet, hiszen nem védekezel.
Vaginizmusod is lehet, az pszichológiai dolog.
Rézgyöngy
Női koton
Ha trombózisra hajlamos vagy, akkor van egy rossz hírem. A terhesség több, mint háromszor akkora eséllyel okoz trombózist, mint a tabletta.
Megintcsak: ha nem tudsz megfelelő Sikosító hasznàlata mellett gumiban szeretkezni, akkor mindenképpen menj el dokihoz ezzel a panasszal. Nincs normàlis nőgyógyàsz, aki azt fogja neked mondani, hogy ne védekezz inkàbb.
Én se mondanàm, ki is rakna az orvosi kamara.
9 éve vagyunk együtt.
Ebből kB 7 éve megszakítással védekezünk.
Van egy kislányunk, ő pár hónap alatt jött össze.
Igazabol nekünk így jó, a fentebb leirtak miatt nem akarok én sem gyógyszert, spirált. Óvszer nem jön be.
Ha mégis baba lenne, akkor természetesen megtartanank, de ahogy látszik jó pár éve működik, odafigyel a férjem.
Utolsó vagyok
Nálunk nincs negatív hatással a szexuális életre. Heti 4x együtt vagyunk, azért a zsepi fogy :DDD
Nyilván néha jó lenne, ha nem kellene kivenni, mert ugye így általában először nekem van orgazmusom, utána a férjemnek.
Sziasztok, mindenkinek köszönöm a válaszokat, és a konstruktív hozzáállást!
Én is úgy gondolom, ha nincs akkora tétje, és nem nagy gond a terhesség, akkor miért ne?
Utolsó: 9 év után heti 4 szex? Nem semmi, nálunk heti nagyon max 2 :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!