Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló tabletta mellett szex gumi nélkül, Első tapasztalatok?
Már másfél hónapja szedem a tabim és valószínűleg egy hét múlva fog sor kerülni a szexre. Eddig gumit 8 hónapon keresztül. Igazából ezzel sem volt baj (érzés szempontjából) de kezdett idegesítő lenni hogy ha elfogyott akkor mit csináljunk ezen a téren... (nem szakadt ki egyszer sem)
Szóval akkor egy hét múlva lesz a következő... Nektek milyen volt a váltás egyikről a másikra? Nem volt izgulás a hónap végére? (én elég izgulós vagyok)
Emellett lehet hogy hülye kérdés lesz, de a terhesség jele HORMON tabletta mellett is ugyan azok? Csak hogy tudjam figyelni ha bármi lenne..
Nem jobb, mint gumi nélkül. Ugyanaz, csak megfelelőt kell venni és még csak takarítani sem kell utána és a fertőzéseket is jobban lehet elkerülni.
Csináltam 2 különböző emberrel. Egyikkel anélkül és a párommal csak és kizárólag azzal. Ha lenne más az életemben, azzal is csak gumi, a tabletta szétcsesz, akár egy teljes életre.
Ahány ember, annyi féle terhesség tabletta mellett. Olvass utána sok véleményt, tapasztalatot.
Bocsánat, sokkal jobb lesz, mint gumival 🥴🥴
1#- es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!