Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó tapasztalat fogamzásgátló tablettával?
10 napja szedem a Jangee nevű fogamzásgátlót, terhességmegelőzés a cél.
A szedést vérvétel előzte meg.
Eddig viszont kb. mindenki ijesztgetett valamivel: trombózis, +20kg, migrén, meghalok, stb..
Van valaki aki jót is tud mondani erről a piruláról??:( annyira elszomorít ez, én csak egy biztos fogamzásgátlót akartam, de az emberek már temetnének miatta...
/orvos ismerős visszeres lábbal szedi 15 éve, egyedül ő mondta,hogy nagyon jó.../
Valakinek bejön, valakinek nem. Valakinek okoz gondot, valakinek nem.
Sajnos ez szerencse kérdése (is).
Én a rossz oldalon álltam, nekem évekbe telt, míg az orvosok nagyjából összerendezték a hormonháztartásom, miután abbahagytam (7 éve).
Barátnőmnek viszont semmi baja nem lett tőle, hamar teherbe is esett, amikor tervezték. Nekem ehhez lombikprogram szükséges.
Nálam semmilyen mellékhatás nem volt.
Kb 10 évig szedtem. Babaprojekt előtt 3 hónappal abbahagytam (sokan azt mondták nem is kell szünetet tartani) a 2. Próbálkozós hónapban terhes is lettem.
Nekem egyik ismerősöm tüdőembóliát kapott és pár órán belül meghalt. 18 éves volt. Ez annyira megrázott és sokkolt, hogy nekem azóta eszembe sem jut. Másik ismerősöm szedte évekig, most 5 éve meg nem jön össze a baba, lombikkal sem.
Szerintem nagyon természetellenes az egész, és ez sokszor megbosszulja magát.
Ha az orvos nemcsak felírta a bogyót, hanem elküldött vérvételre, akkor jóesélyel a trombózis hajlamot kizárhatod és nem az intenzíven kell meg tudnod, hogy örökletes hajlamod van rá. A legtöbb 30 alatti nő kb. így értesül róla, hogy trehány a nődoki.
A többi tünet, a libidó csökkenés, émelygés, hízás, homályos látás, fejfájás-migrén, azt pedig úgy is kitapasztalod, hogy neked lesz vagy sem. Ha érzed, hogy van akkor visszamész a dokihoz és kiír mást. Ez ilyen.
Egy dolog van a súlyos mulasztás, az pedig a vérvizsgálat hiánya, ha csak hasraütés szerűen ír fel a doki egy tabit. Kell a trombózis hajlamot kivizsgálni előtte, mert az nem játék.
"Van valaki aki jót is tud mondani erről a piruláról?"
Nálam mellékhatás nem volt. (Ezzel nem vitatom, hogy másnak van, és akár súlyos is lehet, szóval nem kell a torkomnak esni.)
Pozitívumok viszont voltak, pl. kicsit teltebbek lettek a 75B-s melleim (nem híztam amúgy!).
Szebb lett a bôröm. Elôtte menzesz elôtt mindig kijöttek rajtam pattanások, de a tabletta szedése alatt ez ugye elmúlt.
A menzeszem kevesebb lett, és rövidebb ideig tartott. Így tisztább, higiénikusabb, és kevesebb macera volt vele.
A menstruációs görcseim enyhültek (bár elôtte sem voltak extrémek).
Bármikor, bárhol nyugodtan szexelhettünk, nem kelett vacakolni, hogy van gumi, nincs gumi, hol a gumi, kilyukadt-e a gumi, vagy milyen pózban legyünk, hogy ki tudja húzni...
Mikor elhagytuk, teherbe is estem minden gond nélkül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!