Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tabletta vs. Alkohol? Ezt így szabad?
Kiváltottam múlt héten a tabim, várom hogy megjöjjön a bajom. Egy bnőm azt ajánlotta, hogy délután vegyem be majd mindig, mert akkor elvileg semmit nem tud zavarni (suli, ebéd, ilyenek)
Úgy gondoltam hogy 6-7 körül ideális lenne akkor. De viszont ha néha el akarok menni bulizni, akkor a gyógyszer beszedése után mennyit kell várni? Persze nem akarok atomrészeg lenni, csak éppen egy-egy pohár a hangulat kedvéért. Ez az időpont (max 8 órakor...) ideális arra, hogyha éjjel ki akarok menni buliba? Akkor már felszívódik a tabletta, nem? Nem találtam ilyet a betegtájékoztatóba!
Lindynette 75-ről van szó.
18/L
tessék, normális válasz, mert nekem nem esik nehezemre:
3-4 óra a felszívódási ideje, ha mondjuk 6-kor veszed be, 9 előtt ne kezdj inni. egyébként nem baj, ha buli előtt pár órával (mondjuk 5-6 körül) veszed be, mert akkor tuti biztos, hogy felszívódik addigra, amikorra esetleg hánynál:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!